Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради

Дата: 04.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 472

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради.

Фото без опису

Члени виконкому розглянули та схвалили питання порядку денного пленарного засідання третьої сесії Рокитнівської склищної ради.

Розглянули заяви жителів смт Рокитне, с. Зоря щодо відведення земельних ділянок, жителя с. Блажове щодо передачі земельної ділянки у приватну власність, жителя с. Кам’яне щодо виділення земельної ділянки та жителя смт Рокитне щодо затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. Також члени виконавчого комітету розглянули заяви щодо надання матеріальної допомоги.

Фото без опису Фото без опису

Також було розглянуто: клопотання КП «Рокитнекомуненергія» щодо відшкодування різниці в тарифах по наданих послугах теплової енпргії для населення; клопотання КП «Рокитнекомуненергія» щодо відшкодування збитків по наданих послугах лазні; клопотання КП «Комунсервіс» щодо виділення фінансової допомоги. Також члени виконкому розглянули питання про реорганізацію комунальних закладів Рокитнівської селищної ради.

Фото без опису

По усім питанням порядку денного було прийнято відповідні рішення, які будуть розміщенні на офіційному сайті Рокитнівської селищної ради.

Крім того, під час засідання заслухали звіт старшого дільничого офіцера поліції Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області Анатолія Лесковця та розглянуто основні питання: 

  1. Про стан криміногенної ситуації на території селищної ради.
  2. Про вжиті заходи з метою запобігання правопорушенням, а також про рівень довіри населення до поліції, зокрема в умовах карантинних обмежень.
  3. Було заслухано поради як не стати жертвою злочину, або іншого нещасного випадку.
  4. Було обговорено актуальні проблеми щодо покращення безпеки громадян

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора