Пошук

Головне управління ДФС у Рівненській області повідомляє

Дата: 16.01.2021 11:06
Кількість переглядів: 501

 

Фото без опису 

 

У 2020 році за матеріалами працівників оперативних підрозділів ГУ ДФС у Рівненській області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань розпочато 56 кримінальних проваджень. З числа облікованих проваджень 12 припадає на кримінальні правопорушення за фактами ухилення від сплати податків.

Слідчими податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області у 2020 році до суду направлено 19 кримінальних проваджень з обвинувальними актами. Забезпечено відшкодування збитків завданих бюджету у кримінальних провадженнях, що направлені до суду, на суму 3,55 млн. грн. Для забезпечення відшкодування збитків у кримінальних провадженнях накладено арешт на майно в сумі 5,7 млн. грн.

У 2020 році судами Рівненської області розглянуто 15 кримінальних проваджень, направлених Слідчим управлінням ГУ ДФС у Рівненській області з обвинувальними актами. У розглянутих провадженнях призначено штрафів на загальну суму 727,6 тис. грн.

Заходами податкової міліції припинено діяльність 8 цехів, які займалися незаконним виготовленням лікеро-горілчаних виробів. В межах операції «Акциз-2020» з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму понад 104 млн. грн., зокрема: алкогольних напоїв – на суму 37,1 млн. грн., спирту – на 39,5 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів – на 1,8 млн. грн., тютюнових виробів вартістю 16,8 млн. грн. та транспортних засобів – майже на 9,0 млн. гривень. За фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизної продукції розпочато 27 кримінальних проваджень. За рішеннями судових органів у правопорушників конфісковано підакцизну продукцію на загальну суму 22,1 млн. гривень.

Податкова міліція в межах повноважень і надалі робитиме все для забезпечення наповнення державного бюджету за рахунок ефективної боротьбі з тіньовим бізнесом, який створює недобросовісну конкуренцію та заважає чесно працювати сумлінним платникам податків, а також забезпечення рівних економічних умов для зростання добробуту суспільства.

Тож, якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, стала відома інформація про незаконну діяльність на ринку нафтопродуктів, або протизаконне ввезення на територію України транспортних засобів, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області 0362-692-588.

 

ГУ ДФС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора