Пошук

19 січня працювала постійна комісія Рокитнівської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики

Дата: 19.01.2021 20:00
Кількість переглядів: 432

19 січня працювала постійна комісія Рокитнівської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики під головуванням депутата Олександра Крупенка.

Фото без опису

???? На засіданні було обговорено та узгоджено проєкти рішень, підготовлені на затвердження сесії, що відбудеться 22 січня.

Фото без опису

Профільна комісія опрацювала питання:

???? Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради – вирішили додати 10 діловодів, які працюватимуть із старостами та 3 штатні одиниці у відділ соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей.

???? Про перелік адміністративних послуг, які надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг». На період остаточного формування відділу жителі сіл можуть звертатися до своїх старост щодо подачі документів.

???? Щодо комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2021-2025 роки, зокрема, питання встановлення камер відеоспостереження на території громади.

???? Щодо Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора