Пошук

На Рівненщині створять мікрошвейні підприємства сімейного типу в рамках проєкту «Rivne work hub»

Дата: 14.09.2021 14:54
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Повідомляємо, що міжнародна компанія ТОВ «Морган Феніче» - один із найбільших виробників м’яких меблів у світі, у співпраці із Рівненською ОДА та Рівненським обласним центром зайнятості започатковують створення на Поліссі невеликих сімейних швейних цехів на яких би жінки, які не можуть відірватися від своїх домашніх обов’язків та догляду за дітьми, працюючи вдома, встигали і гроші заробляти, і дбати про сім’ю.

  

  Основні вимоги:

  • можливість розмістити 10 швейних машинок розміром як письмовий стіл (на 1 машинку може бути декілька працівників по декілька годин на день).        
  • обмін матеріалами - один раз на тиждень; матеріал розкроєний, потрібно лише зшити.   
  • попередньо буде проведено навчання, інструктаж працівників та налаштування машинок, а також встановлена норма годин для виробітку.

 

Служба зайнятості спільно з керівниками  громад Рокитнівщини  підбере необхідну кількість осіб, які будуть виконувати замовлення роботодавця, у разі потреби буде проведено навчання на курсах цільового призначення для отримання необхідних навичок за рахунок Фонду загальнообов”язкового державного соціального страхування на випадок  безробіття.

 

Наразі чекаємо заявки від охочих працювати. Пропозиції надавати старостам селищної ради, або у відділ економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора