Пошук

На стадіон в Томашгороді вже закуплено частину спортінвентару

Дата: 22.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 353

В рамках проєкту «Спорт для всіх – від великих до малих» на стадіоні в Томашгороді, обладнаному ініціативними жителями селища на чолі з приватним підприємцем, депутатом селищної ради Євгеном Ковалем, встановлять ворота для міні-футболу, закуплять спортивний інвентар та проведуть масові заходи спортивного спрямування. Рокитнівська селищна рала профінансувала придбання футбольних, волейбольних, дитячих гумових м’ячів та каната, атрибутів для нагородження (загальна вартість 15 тис. грн.).

На даному етапі придбано футбольні та волейбольні м’ячі, кубки та грамоти для нагородження, волейбольна сітка. Найближчим часом мають надійти футбольні ворота для міні-футболу. Після їх встановлення розпочнеться проведення заходів, запланованих за проєктом.

Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Рівненській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора