Пошук

До уваги аграріїв!

Дата: 07.09.2022 17:49
Кількість переглядів: 127

Фото без описуДо уваги аграріїв!

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918 малі агровиробникиРокитнівської селищної ради можуть отримати допомогу від ЄС через Державний аграрний реєстр.

З 1 вересня по 15 листопада 2022 року у Державному аграрному реєстрі (ДАР) триває прийом заявок у рамках програми допомоги малим сільгоспвиробникам.

За умовами програми, безповоротну допомогу зможуть отримати аграрії, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або утримують від 3 до 100 корів. Розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через Державний аграрний реєстр.

Зареєстровані у ДАР фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, що відповідають критеріям програми, зможуть отримати безповоротну допомогу в розмірі:

Фото без опису3100 грн на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (але не більше 372 тис. грн);

Фото без опису5300 грн на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача (але не більше 530 тис. грн).

Фото без описуТож закликаємо всіх сільгоспвиробників Рокитнівської селищної ради реєструватися в системі та подавати заявки, щоб мати можливість скористатися підтримкою Євросоюзу, для проведення посівної, закупівлі кормів для тварин, ремонту техніки тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора