Пошук

Розпорядження селищного голови №14 к «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування»

Кількість переглядів: 150
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 24.01.2022
Номер документу: 14 к
Назва документу: Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

від 24 січня 2022 року                                                                           № 14 к

 

Про проведення конкурсу

на заміщення вакантної посади

посадової особи  місцевого

самоврядування

 

 

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України                  від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» (зі змінами) та Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07 листопада 2019 року № 203-19:

 

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – головного спеціаліста відділу інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації Рокитнівської селищної ради.

2. Головному спеціалісту з питань кадрової роботи відділу кадрового забезпечення селищної ради Ларисі Кириловець опублікувати оголошення про проведення конкурсу через офіційний сайт Рокитнівської селищної ради, згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження Рокитнівського селищного голови

24.01.2022 № 14 к

 

«Рокитнівська селищна рада відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації Рокитнівської селищної ради.

До участі у конкурсі запрошуються фахівці з вищою освітою не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, які вільно володіють державною мовою.  Без вимог до стажу роботи.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Рокитнівської селищної ради.

Ознайомитися з Порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Рокитнівській селищній раді та Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Рокитнівській селищній раді можна на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради в рубриці «Конкурс».

 Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою селищної ради.

 За довідками звертатися за адресою: смт Рокитне, вул. Незалежності, 13, кадрова служба селищної ради, тел. 2-25-93».

 

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                                        Антоніна ГОРДІЙЧУК

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора