Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №337 «Про встановлення ФОП Буньку А.А. режиму роботи кафе «Beers hub» в смт Рокитне по вул. Партизанська, 11/2»

Кількість переглядів: 124
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 01.02.2022
Номер документу: 337
Назва документу: Про встановлення ФОП Буньку А.А. режиму роботи кафе «Beers hub» в смт Рокитне по вул. Партизанська, 11/2
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ        

РІШЕННЯ

 

від _______________ 2022 року                                                              №_____

 

Про встановлення ФОП Буньку А.А.

режиму роботи кафе «Beers hub»

в смт Рокитне по вул. Партизанська, 11/2

 

       Розглянувши заяву ФОП Бунька Андрія Андрійовича та надані документи, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 16.12.2021 № 382  «Про затвердження Порядку встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території Рокитнівської селищної ради»,  виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Встановити режим роботи  кафе «Beers hub» за адресою: смт Рокитне,                  вул. Партизанська, 11/2, в орендованому приміщенні площею 66,1 м.кв., фізичній особі-підприємцю Буньку Андрію Андрійовичу терміном на один рік:

 з 09:00 год. до 01:00 год.;  - без обідньої перерви;   - без вихідних;

            санітарна година що суботи з 09:00 год. до 12:00 год.

  1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету       Рокитнівської селищної ради від 29.06.2021 року № 174. 
  2. Відповідальність за дотримання вимог режиму роботи, дотримання громадського порядку, карантинних заходів, утримувати приміщення та прилеглу територію в належному санітарному стані та інших вимог законодавства покласти на суб’єкта господарювання.
  3. Рекомендувати відділу поліції № 2 Сарненського РВП ГУНП в Рівненській області, забезпечити в межах своїх повноважень, контроль за дотриманням цього рішення.                                                                                                                                                    
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора