Пошук

Рішення виконавчого комітету №448 «Про надання дозволу на проведення земляних робіт та прокладання дренажної труби на вул. Б. Хмельницького, с. Рокитне»

Кількість переглядів: 209
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 24.02.2022
Номер документу: 448
Назва документу: Про надання дозволу на проведення земляних робіт та прокладання дренажної труби на вул. Б. Хмельницького, с. Рокитне
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від 24 лютого  2022 року                                                                    № 448

 

 

 

Про надання дозволу на проведення земляних робіт та прокладання дренажної труби на

вул. Б. Хмельницького, с. Рокитне

 

 

Розглянувши колективне звернення Ничипорчука А.І., Аксонової Н.А., Дем’янчука Ю.В., Оксенчук С.С., щодо надання дозволу на проведення земляних робіт, а саме: чищення дренажної канави на вул. Б.Хмельницького в с. Рокитне та прокладання дренажної труби через дану вулицю, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл Ничипорчуку А.І., Аксьоновій Н.А., Дем’янчуку Ю.В., Оксенчуку С.С. на проведення земляних робіт, а саме: чищення дренажної канави та прокладання дренажної труби на вул. Б.Хмельницького в с. Рокитне.

2. Ничипорчуку А.І., Аксьоновій Н.А., Дем’янчуку Ю.В., Оксенчуку С.С. початок проведення земляних робіт погодити з відповідними службами, мережі яких розташовані в межах проведення робіт.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                      Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                      Антоніна ГОРДІЙЧУК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора