Пошук

Рішення виконавчого комітету №470 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 599
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 11.05.2022
Номер документу: 470
Назва документу: Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)

 

 

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

Від 06 травня 2022 року                                                                     № 470

 

 

Про організацію та проведення конкурсу

з визначення виконавця послуг з вивезення

твердих побутових відходів на території

Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Законом України «Про відходи», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», постанови Кабінету Міністрів України «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» та з метою впорядкування і належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами на території Рокитнівської селищної територіальної громади, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

                                                              ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади, згідно з додатком №1.
  2. Утворити конкурсну комісію по проведенню конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади та затвердити її склад згідно з додатком № 2.
  3. Затвердити конкурсну документацію з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади згідно з додатком           3.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради МАРИНИЧА С.А.

 

 

Селищний голова                                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора