Пошук

Рішення виконавчого комітету №471 «Про внесення змін до Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб Рокитнівської селищної територіальної громади  виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого на 2022 рік»

Кількість переглядів: 97
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 11.05.2022
Номер документу: 471
Назва документу: Про внесення змін до Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб Рокитнівської селищної територіальної громади  виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 06 травня 2022 року                                                                  № 471

 

Про внесення змін до Програми

надання допомоги на поховання

деяких категорій осіб Рокитнівської

селищної територіальної громади

 виконавцю волевиявлення померлого

або особі, яка зобовязалася поховати померлого

на 2022 рік

 

 

 

Керуючись cт. 91 Бюджетного Кодексу України, постановою КМУ від 11.03.2022 № 252 виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

                 

  1. Внести зміни до Програми надання допомоги на поховання деяких категорій осіб Рокитнівської селищної територіальної громади виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого на 2022 рік, (далі – Програма), затвердженої рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.12.2021 № 2086, виконавши її в новій редакції, що додається.

 

  1. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки, необхідні на реалізацію заходів Програми зі змінами, в межах наявних фінансових ресурсів.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей Рокитнівської селищної ради Оксану КУЛАКЕВИЧ.      

 

 

 

 

Селищний голова                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора