Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №387 «Про зняття з квартирного обліку Герасимчука В.А. у зв’язку із поліпшенням житлових умов»

Кількість переглядів: 45
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 22.06.2022
Номер документу: 387
Назва документу: Про зняття з квартирного обліку Герасимчука В.А. у зв’язку із поліпшенням житлових умов
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від ______________ 2022 року                                                                    №____

 

 

Про зняття з квартирного обліку

Герасимчука В.А. у звязку

із поліпшенням житлових умов

 

Розглянувши повідомлення про набуття права власності Герасимчуком Володимиром Анатоліовичем на нерухоме майно, а саме:1/3 частку майна, яке зареєстроване на вул. Центральна, 39а, с. Біловіж, Сарненського району, Рівненської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», Постановою Кабінету Міністрів України «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 20 червня 2022, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Зняти з квартирного обліку та виключити із списків осіб, які користуються правом позачергового отримання житла Герасимчука Володимира Анатолійовича 08.04.2005 р.н., у зв’язку із набуттям права власності на 1/3 житлового будинку, який розташований на вул. Центральна, 39а, с. Біловіж, Сарненського району, Рівненської області .
  2. Вважати такими, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради про взяття на квартирний облік Герасимчука В.А. від 30 серпня 2021 № 207.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                       Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора