Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №456 «Про Програму забезпечення мобілізаційної підготовки на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки»

Кількість переглядів: 51
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 29.09.2022
Номер документу: 456
Назва документу: Про Програму забезпечення мобілізаційної підготовки на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

_________________ 2022 року                                                                  № _____

 

Про Програму забезпечення

мобілізаційної підготовки на території

Рокитнівської селищної територіальної

громади на 2022-2026 роки

 

 

Розглянувши клопотання начальника другого відділу Сарненського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки                         від 20.09.2022 № 1159, відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Закону України «Про оборону України», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

  

          1. Затвердити Програму забезпечення мобілізаційної підготовки                   на території Рокитнівської селищної територіальної громади на                        2022-2026 роки, (далі - Програма), що додається.

 

          2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної територіальної громади при формуванні бюджету селищної територіальної громади та внесенні змін до нього передбачити видатки на виконання заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

 

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ               


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора