Пошук

Рішення виконавчого комітету №557 «Про затвердження звіту про виконану роботу та надані послуги комунальним підприємством Томашгородське виробниче управління житлово-комунального господарства за 2021 рік»

Кількість переглядів: 89
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.09.2022
Номер документу: 557
Назва документу: Про затвердження звіту про виконану роботу та надані послуги комунальним підприємством Томашгородське виробниче управління житлово-комунального господарства за 2021 рік
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

15 вересня  2022 року                                                                 № 557

 

 

 

Про затвердження звіту про

виконану роботу та надані послуги

комунальним підприємством

Томашгородське виробниче управління

житлово-комунального господарства за 2021 рік

 

Заслухавши та обговоривши звіт керівника комунального підприємства Томашородське виробниче управління житлово-комунального господарства Валентини ТАРГОНІ  про виконану  роботу та надані послуги Томашгородським ВУЖКГ за 2021 рік, керуючись статтею 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити звіт про виконану роботу та надані послуги комунальним підприємством Томашородське виробниче управління житлово-комунального господарства за 2021 рік, що додається.
  2. Комунальному підприємству Томашородське виробниче управління житлово-комунального господарства щомісячно до 5 числа надати інформацію про проведену роботу відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.
  4.  

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора