Пошук

Рішення виконавчого комітету №574 «Про зняття з квартирного обліку КИРИЛОВЦЯ В.В. у зв’язку з засудженням до позбавлення волі на строк понад 6 місяців»

Кількість переглядів: 59
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 04.10.2022
Номер документу: 574
Назва документу: Про зняття з квартирного обліку КИРИЛОВЦЯ В.В. у зв’язку з засудженням до позбавлення волі на строк понад 6 місяців
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

27 вересня 2022 року                                                                    № 574

 

 

Про зняття з квартирного обліку

КИРИЛОВЦЯ В.В. у звязку з засудженням

до позбавлення волі на строк понад 6 місяців

 

Враховуючи вирок Рокитнівського районного суду Рівненської області від 09 травня 2022 року № 571/249/22, яким призначено КИРИЛОВЦЮ Віталію Васильовичу покарання у виді позбавлення волі стрком на 3 роки 7 місяців, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», враховуючи протокол від 26 вересня 2022 року № 3 громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Зняти з квартирного обліку та виключити із списків осіб, які користуються правом позачергового отримання житла КИРИЛОВЦЯ Віталія Васильовича, 21.07.1998 р.н., жителя вул. Паркова, 26, с. Масевичі, Сарненського району, Рівненської області у зв’язку з засудженням до позбавлення волі на строк понад 6 місяців.

2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Масевицької сільської ради «Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті сільської ради» від 28 жовтня № 64, а саме: виключивши підпункт 1 пункту 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора