Пошук

Рішення виконавчого комітету №610 «Про надання дозволу на проведення реконструкції системи газопостачання багатоквартирних житлових будинків в смт Рокитне на вул. Спортивна, буд. 2, вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30.»

Кількість переглядів: 61
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 14.10.2022
Номер документу: 610
Назва документу: Про надання дозволу на проведення реконструкції системи газопостачання багатоквартирних житлових будинків в смт Рокитне на вул. Спортивна, буд. 2, вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30.
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

11 жовтня 2022 року                                                                              № 610

 

 

Про надання дозволу на проведення

реконструкції системи газопостачання

багатоквартирних житлових будинків

в смт Рокитне на вул. Спортивна, буд. 2,

вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30.

 

Розглянувши заяву Рокитнівської дільниці Сарненського відділення                      АТ «Рівнегаз» щодо надання дозволу на проведення реконструкції системи газопостачання багатоквартирних житлових будинків в смт Рокитне на               вул. Спортивна, буд. 2, вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про затвердження Правил безпеки систем газопостачання», Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл Рокитнівській дільниці Сарненського відділення                      АТ «Рівнегаз» на проведення реконструкції системи газопостачання багатоквартирних житлових будинків в смт Рокитне на вул. Спортивна, буд. 2, вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30.

2. Рокитнівській дільниці Сарненського відділення АТ «Рівнегаз» отримати та погодити відповідні дозволи на проведення робіт з реконструкції  системи газопостачання багатоквартирних житлових будинків в смт Рокитне на вул. Спортивна, буд. 2, вул. Спортивна, буд. 4 та вул. Незалежності буд. 30.

3. Встановити термін дії дозволу на проведення відповідних робіт до       31 грудня 2022 року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                                       Антоніна ГОРДІЙЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора