Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №493 «Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територальної громади»

Кількість переглядів: 43
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 25.10.2022
Номер документу: 493
Назва документу: Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територальної громади
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

_________________2022 року                                                                         №____

 

 

 

Про визначення виконавця послуг

з вивезення твердих побутових відходів

на території Рокитнівської селищної

територальної громади

 

 

З метою впорядкування надання мешканцям Рокитнівської селищної територіальної громади своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173», пунктом 4 Правил надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року № 1070, рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 06.05.2022 року «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Рокитнівської селищної територіальної громади  від 24.10.2022 року № 1 (додається).

2. Визначити комунальне підприємство «Рокитнекомунсервіс» виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території смт. Рокитне,       с. Рокитне, с. Масевичі Рокитнівської селищної територіальної громади, строком на один рік.

2. Визначити комунальне підприємство «Томашгородське виробниче управління житлово-комунального господарства» виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території смт. Томашгород Рокитнівської селищної територіальної громади, строком на один рік.

 

3. Виконавчому комітету укласти, не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення цього рішення, з переможцем конкурсу договір, строком на одиин рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора