Пошук

Рішення виконавчого комітету №689 «Про проведення відкритого творчого конкурсу з визначення концептуальної   ідеї  бренду   Рокитнівської  селищної територіальної громади та її логотипу»

Кількість переглядів: 82
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 26.12.2022
Номер документу: 689
Назва документу: Про проведення відкритого творчого конкурсу з визначення концептуальної   ідеї  бренду   Рокитнівської  селищної територіальної громади та її логотипу
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.09 МБ)

 

УКРАЇНА

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

22 грудня 2022 року                                                           № 689

 

 

Про проведення відкритого творчого конкурсу з визначення концептуальної   ідеї  бренду   Рокитнівської  селищної територіальної громади та її логотипу

 

           З метою розвитку туристичного, культурного, соціального та економічного потенціалу Рокитнівської селищної територіальної громади, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Провести у Рокитнівській  селищній територіальній громаді відкритий творчий конкурс з визначення концептуальної ідеї бренду та її логотипу.
  2. Затвердити Положення про проведення відкритого творчого конкурсу з визначення концептуальної ідеї бренду Рокитнівської селищної територіальної громади та її логотипу (додаток 1)
  3. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу  з визначення концептуальної ідеї бренду Рокитнівської селищної територіальної громади та її логотипу (додаток 2).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора