Пошук

Рішення виконавчого комітету №691 «Про порядок фінансування видатків бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади в І кварталі 2023 року»

Кількість переглядів: 174
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 02.01.2023
Номер документу: 691
Назва документу: Про порядок фінансування видатків бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади в І кварталі 2023 року
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

29 грудня 2022 року                                                                                            № 691

 

 

Про порядок фінансування видатків бюджету

Рокитнівської селищної територіальної громади

в І кварталі 2023 року

 

1756500000

(код бюджету)

 

          Керуючись статтями 78, 79 Бюджетного кодексу України, Законом України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільної роботи установ та закладів соціально-культурної сфери, державного управління, надання встановлених власних соціальних гарантій для малозахищених верств населення, підтримки в належному стані об’єктів житлово-комунального господарства, інших об’єктів інфраструктури громади, що фінансуються з бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади та у зв’язку з неприйняттям рішення про бюджет Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

       1. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради:

       1.1. Забезпечити в установленому порядку формування тимчасового розпису бюджету громади на І квартал 2023 року та мережі розпорядників коштів бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

       1.2. При формуванні тимчасового розпису бюджету громади забезпечити його збалансованість та відповідність повноважень на здійснення витрат бюджету обсягам надходжень до бюджету на відповідний період.

       1.3. Фінансування видатків загального фонду здійснювати на цілі, визначені рішенням Рокитнівської селищної ради від 24 грудня 2021 року                                № 2267 «Про бюджет Рокитнівської селищної територіальної громади                   на 2022 рік» (зі змінами). При цьому щомісячні бюджетні асигнування сумарно не можуть перевищувати 1/12 обсягу бюджетних призначень, встановлених вищезазначеним рішенням.

       1.4. Заборонити проведення капітальних видатків за рахунок коштів бюджету до прийняття Рокитнівською селищною радою рішення про затвердження бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на       2023 рік.

       1.5. Фінансування видатків за рахунок коштів субвенції з державного та інших рівнів бюджетів здійснюється в межах фактичного їх надходження відповідно до діючих нормативних актів.

 

        2. Здійснювати у разі потреби за рахунок резервного фонду капітальні видатки   на   здійснення   заходів   щодо   ліквідації   наслідків  надзвичайних ситуацій відповідно до Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 р. № 415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету» (зі змінами).

 

        3. Головним розпорядникам бюджетних коштів бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади:

        3.1. Забезпечити складання тимчасових кошторисів на І квартал                        2023 року, відповідно до Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002 р. № 228 (зі змінами), та визначити в повному обсязі асигнування на оплату праці працівникам бюджетних установ відповідно до встановлених чинним законодавством умов оплати праці і проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії.

        3.2. Здійснювати виплати стимулюючого характеру працівникам бюджетної сфери за умови забезпечення у повному обсязі обов’язкових виплат із заробітної плати працівникам, видатків на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії, інших соціальних виплат.

        3.3. Забезпечити проведення в повному обсязі розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, що споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої простроченої заборгованості з оплати вищезазначених послуг.

        3.4. Забезпечити взяття бюджетних зобов'язань за загальним фондом відповідно до бюджетних асигнувань, установлених тимчасовим кошторисом (у тому числі за незахищеними видатками бюджету - у разі відсутності простроченої заборгованості з виплати заробітної плати працівникам і за спожиті  комунальні  послуги  та   енергоносії) та за спеціальним  фондом - за рахунок власних надходжень бюджетних установ відповідно діючих  нормативних актів.

        3.5. Забезпечити спрямування власних надходжень бюджетних установ на заходи, необхідні для виконання основних функцій, але які не забезпечені коштами загального фонду бюджету за відповідною бюджетною програмою.

 

        4. Дане рішення втрачає чинність після затвердження бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

 

        5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора