Пошук

Рішення виконавчого комітету №24 «Про зняття із соціального квартирного обліку МОМОТЮКА Миколу Васильовича»

Кількість переглядів: 52
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 27.01.2023
Номер документу: 24
Назва документу: Про зняття із соціального квартирного обліку МОМОТЮКА Миколу Васильовича
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

________________  2023 року                                                                       №___

 

 

Про зняття із соціального

квартирного обліку МОМОТЮКА Миколу Васильовича

 

Розглянувши повідомлення відділу соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей Рокитнівської селищної ради від 01.12.2022 № 184 про призначення грошової компенсації на придбання житла МОМОТЮКУ Миколі Васильовичу, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житловий фонд соціального призначення», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженим постановою кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 р. № 682, враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 26 грудня 2022 року, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1._Зняти із соціального квартирного обліку МОМОТЮКА Миколу Васильовича 10.09.1998 р.н., у зв’язку із призначенням грошової компенсації на придбання житла.

2. Виключити МОМОТЮКА Миколу Васильовича 10.09.1998 р.н. зі списків громадян, котрі потребують поліпшення житлових умов у позачерговому порядку.

3. Вважати такими, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Масевицької сільської ради «Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті сільської ради від 28 жовтня 2014 року № 64».

 4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                           Антоніна ГОРДІЙЧУК                                                                                          


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора