Пошук

Рішення виконавчого комітету №54 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «РОКИТНЕВОДОКАНАЛ»»

Кількість переглядів: 152
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 24.02.2023
Номер документу: 54
Назва документу: Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «РОКИТНЕВОДОКАНАЛ»
Прикріплені файли:

 

 

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

  __________________ 2023 року                                                                    № ___

 

 

Про встановлення тарифів

на централізоване водопостачання

та водовідведення які надаються

КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ

«РОКИТНЕВОДОКАНАЛ»

 

 

Розглянувши лист КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНЕВОДОКАНАЛ», з метою приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання та водовідведення, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

                                                              ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити з 01 березня 2023 року КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РОКИТНЕВОДОКАНАЛ» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення:

 

    1. Централізоване водопостачання для населення в розмірі 44,17 грн/м³ з ПДВ.

 

1.2.    Централізоване водопостачання для бюджетних установ, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету в розмірі 44,17 грн/м³ з ПДВ.

1.3.    Централізоване водопостачання для інших споживачів в розмірі  44,17 грн/м³ з ПДВ.

 

1.4.    Централізоване водовідведення для населення в розмірі 85,75 грн/м³ з ПДВ.

1.5.    Централізоване водовідведення для бюджетних установ, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету в розмірі 85,75 грн/м³ з ПДВ.

1.6.    Централізоване водовідведення для інших споживачів в розмірі 85,75  грн/м³ з ПДВ.

 

  1. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РОКИТНЕВОДОКАНАЛ» довести тарифи, зазначені в пункті 1 цього рішення, до відома споживачів у встановленому чинним законодавством України порядку.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів МАРИНИЧА С.А.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора