Пошук

Рішення виконавчого комітету №101 «Про закінчення опалювального сезону»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 11.04.2023
Номер документу: 101
Назва документу: Про закінчення опалювального сезону
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

10 квітня 2023 року                                                                                  № 101

 

Про закінчення

опалювального сезону

 

Керуючись статтею 30, частинами 5, 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 16, 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пунктом 8 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії», пунктом 7.9.4. наказу Міністерства палива та енергетики України «Про затвердження Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

          1._Закінчити опалювальний сезон 2022-2023 року на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади в адміністративних будівлях, закладах освіти, культури, медицини та комунальних підприємствах з  11 квітня 2023 року о 20 год. 00 хв.

2._У разі зниження середньодобової температури повітря нижче +8ºС протягом трьох діб, під особисту відповідальність керівників підприємств, організацій та установ селищної ради для підтримки належного температурного режиму в межах затверджених лімітів, дозволити підігрів приміщень в закладах освіти, культури, медицини.

3._Рекомендувати керівникам установ, організацій та підприємств  забезпечити своєчасне завершення опалювального сезону.

4._Керівникам закладів, установ, організацій та комунальним підприємствам, що фінансуються з місцевого бюджету, провести консервацію систем опалення, забезпечити їх ремонт в міжопалювальний період з метою підготовки до наступного осінньо-зимового періоду 2023-2024 року.

5._Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора