Пошук

Рішення виконавчого комітету №191 «Про схвалення проєкту Програми підтримки постраждалих територій внаслідок збройної агресії з боку російської федерації,  а також надзвичайних ситуацій на 2023 – 2024 роки»

Кількість переглядів: 54
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 23.06.2023
Номер документу: 191
Назва документу: Про схвалення проєкту Програми підтримки постраждалих територій внаслідок збройної агресії з боку російської федерації,  а також надзвичайних ситуацій на 2023 – 2024 роки
Прикріплені файли:

                                                                                                         

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

______________ 2023 року                                                                            № ____

 

Про схвалення проєкту Програми

підтримки постраждалих територій внаслідок

збройної агресії з боку російської федерації, 

а також надзвичайних ситуацій на 2023 – 2024 роки

 

 

Керуючись  підпунктом 1 пункту «а» статті 27 та пунктом 1 частини другої статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання матеріальної підтримки постраждалим територіям внаслідок збройної агресії з боку російської федерації, а також надзвичайних ситуацій для забезпечення захисту здоров’я громадян, зменшення матеріальних втрат та недопущення шкоди підприємствам, установам і організаціям, матеріальним і культурним цінностям, довкіллю у разі загрози або виникнення таких подій, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Схвалити Програму підтримки постраждалих територій внаслідок збройної агресії з боку російської федерації,  а також надзвичайних ситуацій на 2023 – 2024 роки  (далі – Програма), що додається.

2.  Відділу економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради подати Програму Рокитнівській селищній раді на затвердження в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих

органів селищної ради                                                       Антоніна ГОРДІЙЧУК

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора