Пошук

Розпорядження селищного голови №214 «Про засвідчення факту прийняття міжнародної технічної допомоги та її оприбуткування (екскаватор-навантажувач)»

Кількість переглядів: 28
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 15.11.2023
Номер документу: 214
Назва документу: Про засвідчення факту прийняття міжнародної технічної допомоги та її оприбуткування (екскаватор-навантажувач)
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

       

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

15 листопада 2023 року                                                                № 214     

 

Про засвідчення факту прийняття

міжнародної технічної допомоги та її

оприбуткування (екскаватор-навантажувач)

 

       Відповідно до статей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153, на підставі договору про остаточну передачу прав власності на майно, закуплене за кошти Уряду США (USAID) № HOVERLA-2023-60 від 24.10.2023 та акту приймання-передачі основних засобів № 1 від 03.11.2023:

 

1. УТВОРИТИ комісію із засвідчення факту прийняття міжнародної технічної допомоги та її оприбуткування (дала – Комісія) у складі згідно з додатком.

2. Комісії засвідчити факт прийняття міжнародної технічної допомоги РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ, відповідно до чинного законодавства та згідно з актом приймання-передачі основних засобів № 1 від 03.11.2023 р.

3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – Ларисі ТУРЕНКО внести зміни до спеціального фонду кошторису по іншим джерелам власних надходжень бюджетних установ та здійснити оприбуткування благодійної допомоги, як надходження в натуральній формі, на баланс селищної ради згідно з наданими актами приймання передачі з відповідним відображенням в бухгалтерському обліку та у фінансовій звітності.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                          Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора