Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №99 «Про затвердження номенклатури та обсягів матеріального резерву Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 91
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 29.04.2024
Номер документу: 99
Назва документу: Про затвердження номенклатури та обсягів матеріального резерву Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                                                      

РІШЕННЯ

 

 

_________________ 2024 року                                                               № ______

 

Про затвердження номенклатури та обсягів

матеріального резерву Рокитнівської

селищної територіальної громади

 

            Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», на виконання рішення Рокитнівської селищної ради від 15 липня 2022 року № 516 «Про  Програму створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити номенклатуру та обсяги матеріального резерву Рокитнівської селищної територіальної громади для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (далі-матеріальний резерв) згідно з додатком.

2. Відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи Рокитнівської селищної ради (Руслан ВОЛЕВАЧ) забезпечити контроль за використанням обсягів матеріального резерву згідно затвердженої номенклатури та обсягів.

3. Координацію роботи щодо виконання даного рішення в частині заключення договорів покласти на відділ економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради (Микола Новоселецький).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.  

 

Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора