Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №101 «Про проведення громадського обговорення щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції)»

Кількість переглядів: 25
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 29.04.2024
Номер документу: 101
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції)
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

________________ 2024 року                                                                    № _______

 

Про проведення громадського обговорення

щодо розміщення малих архітектурних форм

в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на

площі біля автостанції)

 

       Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 14 Статуту Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 09.07.2021 № 915, Положенням про порядок встановлення та демонтаж пам’ятних знаків (пам’ятників, меморіальних дошок) на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженим рішенням Рокитнівської селищної ради від 04.06.2021 № 658, взявши до уваги звернення ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ВЕТЕРАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОБРАТИМИ-РІВНЕ», ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РОКИТНІВСЬКА ВАРТА» від 19.04.2024 № 3 та МИДЛОВЦЯ Івана від 11.04.2024, за погодженням із комісією з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Провести громадське обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції). Публічне громадське обговорення розпочинається з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про його проведення. Строк проведення публічного громадського обговорення 15 календарних днів.

2. Визначити уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадського обговорення відділ містобудування та архітектури селищної ради (Андрій МИГЛОВЕЦЬ).

3. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури селищної ради Інна ЛІНКЕВИЧ:

3.1. Збирає пропозиції та протягом 14 днів після закінчення громадського обговорення виносить їх на розгляд комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків.

3.2. Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднює у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення – шляхом оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення на власному офіційному вебсайті.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора