Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №107 «Про надання дозволу на укладення правочину ПРИМАКУ Валерію Сергійовичу»

Кількість переглядів: 30
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 29.04.2024
Номер документу: 107
Назва документу: Про надання дозволу на укладення правочину ПРИМАКУ Валерію Сергійовичу
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

____________________ 2024 року                                                                         №

 

Про надання дозволу на

укладення правочину

ПРИМАКУ Валерію Сергійовичу

 

       Керуючись підпунктом 4 пункту б частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», відповідно до статей 56, 203, 717-719 Цивільного кодексу України, розглянувши заяву ПРИМАКА Валерія Сергійовича, виконавчий комітет селищної ради 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати ПРИМАКУ Валерію Сергійовичу, __________ народження, жителю __________ Сарненського району Рівненської області дозвіл на укладення договору купівлі – продажу квартири, за адресою: __________  місто Житомир Житомирської області, яка належить на праві спільної чвсткової власності, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна __________, загальною площею 67.19 кв.м. (витяг з Державного реєстру речових прав):

- ФЕЩЕНКО Тетяні Юріївні, __________ народження, яка проживає за адресою__________ місто Житомир (витяг з державного реєстру речових прав індексний номер __________ від __________ 3/10 частки); - СОХАЦЬКІЙ Олені Андріївні, __________ народження, яка проживає __________ місто Житомир  (витяг з державного реєстру речових прав індексний номер __________ від __________ 1/5 частки); - МУДРОВІЙ Ользі Володимирівні, __________  народження, яка проживає за адресою__________ місто Житомир  (витяг з державного реєстру речових прав індексний номер, __________ від __________ 1/5 частки та витяг з державного реєстру речових прав індексний номер __________ від __________ 3/10 частки ), на ім’я мого неповнолітнього сина ПРИМАКА Олександра Валерійовича__________ народження, який проживає за адресою__________ Сарненського району Рівненської області.

2. Зобов’язати ПРИМАКА Валерія Сергійовича після укладання правочину, на який він отримає дозвіл, надати до служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради копію відповідного документа.

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.  

 

 

    Селищний голова                                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора