Пошук

Рішення виконавчого комітету №100 «Про проведення громадського обговорення щодо доцільності перейменування вулиць та провулків на території Рокитнівської селищної територіальної громади на честь загиблих Захисників України на період до закінчення воєнного стану в Україні»

Кількість переглядів: 31
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.04.2024
Номер документу: 100
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо доцільності перейменування вулиць та провулків на території Рокитнівської селищної територіальної громади на честь загиблих Захисників України на період до закінчення воєнного стану в Україні
Прикріплені файли:

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

30 квітня 2024 року                                                                                № 100

 

Про проведення громадського обговорення

щодо доцільності перейменування вулиць та

провулків на території Рокитнівської

селищної територіальної громади на честь

загиблих Захисників України на період до

закінчення воєнного стану в Україні

                                                                                                                                                                                                

       Керуючись статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 14 Статуту Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженим рішенням Рокитнівської селищної ради від 04.06.2021 № 658, положенням про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженим рішенням Рокитнівської селищної ради від 09.09.2022 № 2916, за погодженням із комісією з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. 0Провести громадське обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради щодо доцільності перейменування вулиць та провулків на території Рокитнівської селищної територіальної громади на честь загиблих Захисників України на період до закінчення воєнного стану в Україні. Публічне громадське обговорення розпочинається з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про його проведення. Строк проведення публічного громадського обговорення 15 календарних днів.

2. Визначити уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадського обговорення відділ містобудування та архітектури селищної ради (Андрій МИГЛОВЕЦЬ).

3. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури селищної ради Інна ЛІНКЕВИЧ:

3.1. Збирає пропозиції та протягом 14 днів після закінчення громадського обговорення виносить їх на розгляд комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків.

3.2. Забезпечує оприлюднення пропозицій (зауважень), отриманих в ході проведення громадського обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора