Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №149 «Про відмову у взятті на квартирний облік _______________________________»

Кількість переглядів: 34
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 24.05.2024
Номер документу: 149
Назва документу: Про відмову у взятті на квартирний облік _______________________________
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

________________ 2024 року                                                №_______

 

Про відмову у взятті на квартирний облік

_______________________________

 

Керуючись статтею 31, пунктом 1 частини 1 статті 34 Житлового Кодексу України, підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 30, статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підпунктом 1 пункту 1 Розділу ІІ Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Українською республіканською радою професійних спілок від 11.12.1984 № 470, пунктом 2 Постанови виконкому Рівненської обласної Ради народних депутатів та президії обласної ради профспілок від 26.12.1984 № 346 «Про правила обліку громадян, потребуючих в покращенні житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській ССР», розглянувши заяву _______________, щодо взяття на квартирний облік, як члена сім’ї загиблого захисника України, враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 23 травня березня 2024 року № 4, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1. Відмовити __________________, ______________ року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: вул. _____________, б. __, с. __________ ___________ району ____________ області, у задоволенні заяви про взяття на квартирний облік, як члена сім’ї загиблого захисника України, у зв’язку з відсутністю правових підстав для визнання його потребуючим поліпшення житлових умов в порядку та на умовах, передбачених чинним законодавством України, а саме: забезпеченість житловою площею на кожного члена сім’ї _________________ становить 23,3 м² при встановленому рівні в Сарненському районі Рівненської області 8,0 м².

2. Доручити відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради у 15-ти денний термін направити письмове повідомлення _______________ щодо прийнятого рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора