Пошук

Проєкт порядку денного комісії з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища №1 «Земельна комісія 10 червня 2024 року»

Кількість переглядів: 54
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкт порядку денного комісії з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища
Дата: 03.06.2024
Номер документу: 1
Назва документу: Земельна комісія 10 червня 2024 року
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

                                                 ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                              голова постійної комісії

 

                                                                       ______________ В. БРИЧКА

 

 

ПЛАН

проведення засідання постійної комісії

селищної ради з питань земельних відносин, раціонального

природокористування та охорони навколишнього середовища

 

Дата проведення: 10 червня 2024 року

Час проведення: об 11:00 годині

Місце проведення: зал засідань селищної ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

  1. Про порядок денний пленарного засідання п’ятдесят другої сесії Рокитнівської селищної ради восьмого скликання.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

  1. Про затвердження Протоколу про наміри встановити співробітництво та дружні відносини між муніципалітетом Варенського району у Литві та Рокитнівською селищною радою в Україні.

Доповідає: ГВОЗДЕЦЬКА О. В. – начальник юридичного відділу селищної ради.

  1. Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів – Схід».

Доповідає:  НОВАК С. В. – начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради.

  1. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.

Доповідає: НОВАК С. В. – начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради.

  1. Про затвердження Стратегії розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Рокитнівської селищної територіальної громади до 2027 року.

Доповідає:  НОВОСЕЛЕЦЬКИЙ М. І. – начальник відділу економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради.

 

 

БЛОК ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

 

Доповідає: РЯБУЩИЦЬ І. М. – начальник відділу земельних відносин та екологічних питань селищної ради

 

  1. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці АНДРІЯШИН Галині Миколаївні по вул. Каменярів, 21 в с. Осницьк.
  2. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Олександру Степановичу по вул. Зарічна, 12 в с. Рокитне.
  3. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОГДАНЕЦЬ Тетяні Петрівні по вул. Дворецька, 4 в селищі Томашгород.
  4. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БРИЧЦІ Марії Хомівні по вул. Жежука Ф., 43 в с. Карпилівка.
  5. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕЛЕЙЧУКУ Петру Панасовичу по вул. Жежука Ф., 89 в с. Карпилівка.
  6. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину АНТИКАЛУ Павлу Кириловичу по вул. Спортивна, 64 в с. Карпилівка.
  7. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БЕРТАШУ Владиславу Юрійовичу по вул. Соборна, 99 в с. Рокитне.
  8. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Артуру Миколайовичу по вул. Шкільна, 71 в с. Буда.
  9.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БРИЧЦІ Сергію Петровичу по вул. Миру, 6А в с. Карпилівка.
  10.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ГРИГОРЧУКУ Петру Андрійовичу по вул. Шкільна, 62а в с. Карпилівка.
  11.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДОВГАЛЮ Валерію Панасовичу по вул. Набережна, 9 в с. Масевичі.
  12.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОЗАЧЕНКО Ніні Сергіївні по вул. Пряма, 11 в с. Карпилівка.
  13.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОХАНЕВИЧ Ганні Сергіївні по вул. Незалежності, 7 в с. Блажове.
  14.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОЧЕРГАН Тетяні Олександрівні по вул. Молодіжна, 8 в с. Кисоричі.
  15.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУЛАКЕВИЧ Тамарі Романівні по вул. Б. Хмельницького, 104 в с. Рокитне.
  16.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КУШНІРУ Миколі Леонідовичу по вул. Центральна, 19 в с. Біловіж.
  17.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЛЮМАХУ Петру Миколайовичу по вул. Центральна, 60 в с. Дерть.
  18.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину МАСОВЦЮ Сергію Охрімовичу по вул. Лісовська, 5 в с. Лісове.
  19.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НЕСТЕРЧУКУ Леоніду Миколайовичу по вул. Спортивна, 30а в с. Карпилівка.
  20.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НЕСТЕРЧУКУ Петру Володимировичу по вул. Глиняна, 15А в с. Карпилівка.
  21.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НИЧИПОРЧУКУ Андрію Івановичу по вул. Соборна, 49 в с. Рокитне.
  22.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ПАВЛУШЕНКУ Віктору Онікійовичу по вул. Партизанська, 33А в с. Мушні.
  23.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ПРИТУ Івану Васильовичу по вул. Каменярів, 27 в с. Осницьк.
  24.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці РОМАНОВИЧ Галині Петрівні по вул. Центральна, 142 в с. Масевичі.
  25.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці САХНО Галині Василівні по вул. Серафимська, 94 в с. Масевичі.
  26.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ГОРДІЙЧУК Антоніні Дмитрівні по вул. Шевченка, 35 в с. Остки.
  27.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину АНДРОЩУКУ Івану Миколайовичу по вул. Центральна, 101 в с. Дерть.
  28.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОГДАНЕЦЬ Анастасії Сергіївні по вул. Затишна, 24 в с. Рокитне.
  29.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Федору Миколайовичу по вул. Зарічна, 41 в с. Рокитне.
  30.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕМ'ЯНЧУКУ Андрію Івановичу по вул. Олександрівська, 120 в с. Олександрівка.
  31.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ДЕМ'ЯНЧУК Галині Петрівні по вул. Олександрівська, 118 в с. Олександрівка.
  32.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУШНІР Марині Олексіївні по вул. Соборна, 37 в с. Рокитне.
  33.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ОГОРОДНІК Валентині Іванівні по вул. Соборна, 39 в с. Рокитне.
  34.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці РУДНИЦЬКІЙ Світлані Іванівні по вул. Березнева, 8 в с. Рокитне.
  35.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці СМИК Антоніні Степанівні по вул. Центральна, 129 в с. Дерть.
  36.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ТРОХИМЧУКУ Сергію Миколайовичу по вул. Польова, 2 в с. Олександрівка.
  37.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці УШКО Анастасії Леонідівні по вул. Лесі Українки, 6 в с. Біловіж.
  38.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці УШКО Вірі Олександрівні по вул. Партизанська, 14 в с. Біловіж.
  39.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ХОМЕНЮКУ Степану Васильовичу по вул. Травнева, 10 в с. Осницьк.
  40.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЩЕРБІ Марині Петрівні по вул. Поліська, 17 в с. Осницьк.
  41.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КЛЯПКО Світлані Василівні по вул. Поліська, 28 в с. Осницьк.
  42.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КОЗЛУ Володимиру Олексійовичу по вул. Жовтнева в с. Рокитне.
  43.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОЗЕЛ Галині Дмитрівні по вул. Жовтнева, 102 в с. Рокитне.
  44.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУХНОВЕЦЬ Світлані Володимирівні по вул. Лісова, 3 в с. Остки.
  45. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці МИРОНЧУК Оксані Іванівні по пров. Каменярів, 5 в с. Осницьк.
  46.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ПОЧТАР Тамарі Михайлівні по вул. Варшавська, 43 в селищі Рокитне.
  47.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РАЖИКУ Василю Яковичу по вул. Лісова, 6 в с. Остки.
  48.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянам СКУМІНІЙ Людмилі Василівні, АЛЕКСАНДРОВУ Сергію Васильовичу по вул. Каштанова, 24 в селищі Рокитне.
  49.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ТЕРЕЩУКУ Миколі Петровичу по пров. Івана Франка, 10 в с. Рокитне.
  50.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ТЕРЕЩУКУ Юрію Петровичу по пров. Івана Франка, 10а в с. Рокитне.
  51.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ХОДАКЕВИЧ Тамарі Григорівні по пров. Вільний, 3 в селищі Рокитне.
  52.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ХОМЕНЮКУ Олександру Сергійовичу по вул. Каменярів, 38 в с. Осницьк.
  53.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ХОМЕНЮКУ Сергію Васильовичу по вул. Травнева, 23 в с. Осницьк.
  54.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОРИСОВЦЮ Олександру Миколайовичу по вул. Піщана, 5-А в с. Блажове.
  55.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БРИЧЦІ Петру Олександровичу по пров. Стінка, 10а в с. Карпилівка.
  56.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ГРИГОРЧУКУ Олександру Андрійовичу по вул. Т. Шевченка, 47А в с. Карпилівка.
  57.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КИБУКЕВИЧ Наталії Степанівні по вул. Шкільна, 29 в с. Блажове.
  58.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КИБУКЕВИЧУ Руслану Степановичу по вул. Соборна, 37 в с. Блажове.
  59.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РАЖИКУ Олегу Івановичу по вул. Зарічна, 15 в селищі Рокитне.
  60.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ХАРКЕВИЧ Єві Іллівні по вул. Пасічна, 18 в с. Більськ.
  61.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЦАРУК Ніні Василівні по вул. Шкільна, 81 в с. Карпилівка.
  62.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЧУБИКУ Івану Степановичу по вул. Жежука, 87 в с. Карпилівка.
  63.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці БОРИСОВЕЦЬ Ніні Василівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  64.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ГІЛЮК Єві Олексіївні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  65.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ГОРДІЙЧУК Наталії Євгеніївні, із земель колишнього КСП «Колос».
  66.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину КИРИЛЬЧУКУ Миколі Романовичу, із земель колишнього КСП «Біловізьке».
  67.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139874, із земель колишнього КСП «Колос».
  68.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139995, із земель колишнього КСП «Колос».
  69.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину КЛЯПКУ Петру Сергійовичу, із земель колишнього КСП «Промінь».
  70.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КОЗАЧЕНКО Вірі Григорівні, із земель колишнього КСП «Нива».
  71.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину КОЗАЧЕНКУ Івану Миколайовичу, із земель колишнього КСП «Нива».
  72.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КУШНІР Людмилі Миколаївні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  73.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці МОЦЯР Антоніні Петрівні, із земель колишнього КСП «Полісся».
  74.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину ПРИТУ Сергію Павловичу, із земель колишнього КСП «Нива».
  75.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину РАБЦЮ Антону Іллічу, із земель колишнього КСП «Нива».
  76.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам РАДКІВСЬКІЙ Наталії Миколаївні,  ІВАНІВ Аллі Іванівні, БОГДАНЦЮ Андрію Івановичу, із земель колишнього КСП «Колос».
  77.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ТЕРЕЩУК Варварі Хомівні, із земель колишнього КСП «Полісся».
  78.  Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ШВЕЦЬ Катерині Миколаївні, із земель колишнього КСП «Сехи».
  79.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянину АРТЕМЧУКУ Віталію Вікторовичу, із земель колишнього КСП «Колос».
  80.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ДЕМЧУК Ніні Максимівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  81.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянину КРУКУ Юрію Івановичу, із земель колишнього КСП «Колос».
  82.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КУШНІР Ніні Панасівні, із земель колишнього КСП «Полісся».
  83.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянину ЛОПУЗІ Володимиру Івановичу, із земель колишнього КСП «Світанок».
  84.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянину НЕСЕНЧУКУ Валерію Петровичу, із земель колишнього КСП «Нива».
  85.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ОГОРОДНІК Галині Минівні, із земель колишнього КСП «Полісся».
  86.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ПАХНЮК Наталії Андріївні, із земель колишнього КСП «Промінь».
  87.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянам РАЖИКУ Віктору Максимовичу, РАЖИКУ Миколі Максимовичу, із земель колишнього КСП «Колос».
  88.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці САМОЙЛЮК Клавдії Юхимівні, із земель колишнього КСП «Нива».
  89.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці СТАРЕНЬКІЙ Єві Василівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  90.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 09.02.2024 № 4099 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам ОГОРОДНІКУ Юрію Петровичу, ПАНЬКО Надії Петрівні із земель колишнього КСП  Полісся»».
  91.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 18.04.2024 № 4210 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ВОЛОШИН Наталії Іванівні по вул. Асанова, 23 в с. Кисоричі».
  92.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 18.04.2024 № 4240 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці СЛЄСАР Тетяні Леонідівні по вул. І. Франка, 16/1 в селищі Рокитне».
  93.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 18.04.2024 № 4276 «Про передачу земельних ділянок у власність громадянину МИГЛОВЦЮ Миколі Максимовичу загальною площею 1,5845 га, із земель колишнього КСП «Колос»».
  94.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від18.04.2024 № 4299 «Про надання дозволу ТОМАШГОРОДСЬКОМУ ВИРОБНИЧОМУ УПРАВЛІННЮ ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами селища Томашгород».
  95. Про зміну цільового призначення земельної ділянки  громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне.
  96.  Про зміну цільового призначення земельної ділянки  БРИЧЦІ Василю Івановичу в с. Карпилівка
  97.  Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,1978 га.
  98.  Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,0900 га.
  99.  Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,0928 га.
  100.  Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,1984 га.
  101.  Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,1849 га.
  102.  Про надання дозволу громадянину БРИЧЦІ Олегу Юрійовичу на розроблення детального плану території по вул. Шевченка, 104 Б в с. Карпилівка.
  103.  Про надання дозволу на розроблення детального плану території громадянці МИДЛОВЕЦЬ Наталії Василівні по вул. Незалежності, 27/2 в селищі Рокитне.
  104.  Про надання дозволу на розроблення детального плану території ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» за межами населеного пункту с. Рокитне.
  105.  Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Рокитне, загальною площею 0,0273 га.
  106.  Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Рокитне, загальною площею 0,1752 га.
  107.  Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Рокитне, загальною площею 0,3827 га.
  108.  Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Рокитне, загальною площею 1,6802 га
  109.  Про перегляд розміру орендної плати земельної ділянки, яка передана в оренду ТОВ «ЛІСОПРОДУКТ» по вул. Журавлинна, 5б в с. Масевичі.
  110.  Про перегляд розміру орендної плати земельних ділянок які передані в оренду ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» за межами населених пунктів на території Рокитнівської селищної ради.
  111.  Про затвердження детального плану території для розміщення індивідуальної блокованої забудови в районі вулиці Паркова та прилеглої території в смт Рокитне Сарненського району Рівненської області.
  112.  Про затвердження детального плану території для розміщення торгово-офісної будівлі на земельній ділянці площею 0,0174 га (кадастровий номер 5625055100:01:001:1247) по вул. Соборна, 3а в селищі Рокитне.
  113.  Про затвердження детального плану території та Звіту про стратегічну оцінку проекту за межами населеного пункту с. Старики.
  114.  Про затвердження акту про визначення розміру збитків від 23.05.2024 № 1.
  115.  Про затвердження акту про визначення розміру збитків від 23.05.2024 № 2.
  116.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» за межами населеного пункту с. Рокитне загальною площею 0,1752 га.
  117.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» за межами населеного пункту с. Рокитне загальною площею 0,3827 га.
  118.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» за межами населеного пункту с. Рокитне загальною площею 1,6802 га.
  119.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» в с. Єльне.
  120.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» за межами населеного пункту с. Масевичі.
  121.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» за межами населеного пункту с. Нетреба.
  122.  Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» в с. Томашгород.
  123.  Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Шкільна, 11 в с. Блажове.
  124. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 47,0854 га на території Рокитнівської селищної ради Сарненського  району Рівненської області.
  125.  Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по провулку Спортивний в селищі Рокитне.
  126. Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу або наданню в оренду на земельних торгах на території Рокитнівської селищної ради.
  127.  Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину КРАВЧЕНІ Іллі Васильовичу по вул. Березневій, 40 с. Блажове.
  128. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці БРИЧЦІ Ользі Михайлівні по вул. Спортивна в с. Карпилівка.

 

 

 

 

 

Секретар комісії                                                                                    Ігор ТАРАНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора