Пошук

Рішення виконавчого комітету №132 «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 31
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.05.2024
Номер документу: 132
Назва документу: Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Файл 2 (0.02 МБ)
  3. Файл 3 (0.02 МБ)

                             

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

30 травня 2024 року                                                                              № 132

 

Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Керуючись підпунктом 12 пункту «а» статті 30, статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», пунктом 21 Порядку
проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, з метою визначення підприємства (організації), для здійснення функції робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, виконавчий комітет селищної ради

 

                                                        ВИРІШИВ:

               

  1. Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, згідно з додатком 1.
  2. Утворити конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади та затвердити його склад, згідно з додатком 2.
  3. Затвердити Положення про конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, згідно з  додатком 3.
  4. Рішення конкурсного комітету за результатами проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, подати на розгляд виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради.
  5. Рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради та подати для оприлюднення в періодичному виданні ПП «Редакція газети «Новини Рокитнівщини».
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний  голова                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора