Пошук

Розпорядження селищного голови №145 «Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 14.06.2024
Номер документу: 145
Назва документу: Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)
  2. Файл 2 (0.02 МБ)
  3. Файл 3 (0.02 МБ)

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

 14 червня 2024 року                                                                         № 145

 

Про створення комплексної

системи захисту інформації

та служби захисту інформації

 

       Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення захисту інформації під час її обробки в автоматизованій системі для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, на виконання вимог Закону України від 05.07.1994 №80/94-ВР «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах», Закону України від 01.06.2010 №2297- VI «Про захист персональних даних», Положення про технічний захист інформації в Україні, затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 №1229/99 та інших нормативних актів з питань технічного захисту інформації в Україні:

1. СТВОРИТИ комплексну систему захисту інформації автоматизованої системи взаємодії відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнівської селищної ради з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ (далі – АС ЦНАП), що розташована за адресою:  34200, Рівненська обл., Сарненський р-н., селище Рокитне, вул. Незалежності, 13.

2. З метою організації та проведення робіт із захисту інформації, створення вказаної у п. 1 цього розпорядження комплексної системи захисту інформації та забезпечення її подальшої експлуатації створити Службу захисту інформації. Керівником Служби захисту інформації, відповідальним за організацію та координацію робіт на всіх етапах створення та експлуатації комплексної системи захисту інформації, призначити начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнівської селищної ради Ковальчук Галину Миколаївну.

3. Затвердити та ввести в дію Положення про Службу захисту інформації АС ЦНАП згідно з додатком 1.

4. Призначити адміністратором безпеки в АС ЦНАП адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнівської селищної ради Богданець Юлію Володимирівну.

5. Призначити системним адміністратором АС ЦНАП начальника відділу з ІТ та захисту інформації Мініча Володимира Володимировича.

6. З метою забезпечення заходів із категоріювання та обстеження об'єктів інформаційної діяльності відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнівської селищної ради, на яких обробляється інформація з обмеженим доступом, створити комісію з технічного захисту інформації та затвердити її склад згідно з додатком 2.

7. Затвердити акт категоріювання об’єкту ЕОТ – автоматизованої системи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рокитнівської селищної ради (селище Рокитне, вул. Незалежності, 13) з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ згідно з додатком 3.

8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора