Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №171 «Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 24.06.2024
Номер документу: 171
Назва документу: Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

                             

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

_________________2024 року                                                                       №_____

 

Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Керуючись підпунктом 12 пункту «а» частини першої статті 30, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», пунктами 14-21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, відповідно до Положення про конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, затверджених рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 30 травня 2024 року  № 132, та Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, затверджених рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 30 травня  2024 року № 132, з метою залучення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, виконавчий комітет селищної ради

 

                                                        ВИРІШИВ:

               

  1. Провести конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади.
  2. Відділу організаційно-документального забезпечення селищної ради                                                            розмістити на вебсайті селищної ради та у засобах масової інформації не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу оголошення про проведення конкурсу згідно з додатком.
  3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності забезпечити оплату послуг по розміщенню оголошення про проведення конкурсу у засобах масової інформації.
  4. Конкурсному комітету подати до виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради рішення про визначення переможця конкурсу, оформлене протоколом.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний  голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора