Пошук

Розпорядження селищного голови №150 «Про передачу в оренду та встановлення орендної плати комунальному підприємству «Рокитне» Рокитнівської селищної ради на частину приміщення за адресою: Рівненська область, Сарненський район, селище Рокитне, вулиця Незалежності, 15»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 24.06.2024
Номер документу: 150
Назва документу: Про передачу в оренду та встановлення орендної плати комунальному підприємству «Рокитне» Рокитнівської селищної ради на частину приміщення за адресою: Рівненська область, Сарненський район, селище Рокитне, вулиця Незалежності, 15
Прикріплені файли:

 

Рокитнівська селищна рада

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

 

24 червня 2024 року                                                                         № 150

 

Про передачу в оренду та встановлення орендної плати комунальному підприємству «Рокитне» Рокитнівської селищної ради на частину приміщення за адресою: Рівненська область, Сарненський район,

селище Рокитне, вулиця Незалежності, 15

 

Відповідно до статті 52, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення про оренду комунального майна Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 12 червня 2024 року № 4489:

 

  1. Передати в оренду на пять років комунальному підприємству «Рокитне» Рокитнівської селищної ради нежитлове приміщення - частину будівлі селищної ради, площею 15,6 м. кв., кабінет 14, що розташований на першому поверсі двоповерхової будівлі, що належить до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади в особі Рокитнівської селищної ради, за адресою: Рівненська область, Сарненський район, селище Рокитне, вулиця Незалежності, 15, для розміщення офісу комунального підприємства «Рокитне».
  2. Встановити для комунального підприємства «Рокитне» Рокитнівської селищної ради плату за оренду приміщення, зазначеного в п.1 цього розпорядження, в розмірі 1 (одна) гривня 00 коп. в рік на період дії договору оренди.
  3. Відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради оприлюднити через електронну торгову систему договір оренди в межах строку визначеного законодавством.
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора