Пошук

Розпорядження селищного голови №169 «Про передачу на баланс та в оперативне управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗДО "СОНЕЧКО" будівлі котельні»

Кількість переглядів: 12
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 29.07.2024
Номер документу: 169
Назва документу: Про передачу на баланс та в оперативне управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗДО "СОНЕЧКО" будівлі котельні
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

29 липня 2024 року                                                                   № 169

 

Про передачу на баланс та в оперативне

управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗДО

"СОНЕЧКО" будівлі котельні

 

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі з балансу на баланс майна, що належить до комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженим рішенням Рокитнівської селищної ради від 18 квітня   2024 року № 4162, на виконання рішення Рокитнівської селищної ради від 10 липня 2024 року № 4509 «Про передачу в оперативне управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "СОНЕЧКО" РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ будівлі котельні»:

 

  1.  

1. Передати на баланс та в оперативне управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "СОНЕЧКО" РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі - МАСЕВИЦЬКИЙ ЗДО "СОНЕЧКО") будівлю котельні загальною площею 68,6 кв.м., яка знаходиться за адресою: Рівненська область, Сарненський район, село Масевичі, вулиця Центральна, буд. 90-в та перебуває у комунальній власності Рокитнівської селищної територіальної громади в особі Рокитнівської селищної ради.

2. Утворити комісію для передачі вказаного у пункті 1 даного розпорядження майна у складі згідно з додатком. Комісії подати селищному голові на затвердження акт приймання-передачі майна на баланс та в оперативне управління МАСЕВИЦЬКОГО ЗДО "СОНЕЧКО".

3. МАСЕВИЦЬКОМУ ЗДО "СОНЕЧКО" здійснити державну реєстрацію речового права на майно, вказане у пункті 1 цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора