Пошук

Рішення виконавчого комітету №195 «Про проведення громадського обговорення щодо розміщення огорожі на Меморіалі Слави в селищі Рокитне на вул. Незалежності»

Кількість переглядів: 11
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 07.08.2024
Номер документу: 195
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо розміщення огорожі на Меморіалі Слави в селищі Рокитне на вул. Незалежності
Прикріплені файли:

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

07 серпня 2024 року                                                                                                     № 195

 

Про проведення громадського обговорення

щодо розміщення огорожі на Меморіалі Слави

в селищі Рокитне на вул. Незалежності

Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтею 14 Статуту Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 09.07.2021 № 915,  взявши до уваги протокол засідання громадської ради при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 14.06.2024 № 2, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Провести громадське обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради щодо розміщення огорожі на Меморіалі Слави в селищі Рокитне на вул. Незалежності. Публічне громадське обговорення розпочинається з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про його проведення. Строк проведення публічного громадського обговорення 15 календарних днів.

2. Визначити уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадського обговорення відділ організаційно-документального забезпечення селищної ради (Лариса СКУМІНА).

3. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – головний спеціаліст відділу організаційно-документального забезпечення селищної ради Яна КИБУКЕВИЧ, забезпечує оприлюднення пропозицій (зауважень), отриманих в ході проведення громадського обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора