Пошук

Рішення виконавчого комітету №199 «Про надання дозволу на укладення правочину _______»

Кількість переглядів: 11
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 07.08.2024
Номер документу: 199
Назва документу: Про надання дозволу на укладення правочину _______
Прикріплені файли:

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

07 серпня 2024 року                                                                               № 199

 

Про надання дозволу на

укладення правочину

_______

Керуючись статтями 56, 203, 717-719 Цивільного кодексу України, підпунктом 4 пункту «б» частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», розглянувши заяву _______, виконавчий комітет селищної ради 

ВИРІШИВ:

1. Надати _______, _______ народження, дозвіл на укладення договору-дарування житлового будинку який знаходиться за адресою: _______ (Інформація з Державного реєстру прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта, номер інформаційної довідки _______ від _______) та земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, площею 0,18га (витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності індексний номер _______ від _______), які належать йому на праві власності на ім’я _______, _______ народження, яка проживає за адресою: _______, право користуванням яким має малолітня дитина _______, _______ народження.

2. Зобов’язати _______ після укладання правочину, на який він отримає дозвіл, надати до служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради копію відповідного документа.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.  

 

Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора