Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №209 «Про надання МИСЕЧКУ Михайлу Павловичу дозволу на порушення об’єкту благоустрою»

Кількість переглядів: 8
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 16.08.2024
Номер документу: 209
Назва документу: Про надання МИСЕЧКУ Михайлу Павловичу дозволу на порушення об’єкту благоустрою
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

___________________2024 року                                                                          №____

 

Про надання МИСЕЧКУ Михайлу Павловичу дозволу на порушення об’єкту благоустрою

 

Керуючись підпунктом 17 пункту «а» частини 1 статті 30, частиною 1 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 14 частини 2 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, розглянувши заяву МИСЕЧКА Михайла Павловича, щодо надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою для проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладанням, перекладанням, ремонтом інженерних мереж і споруд (копання стічної канави) від вулиці Миру, 5 до вул. Меліораторів в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

            1. Надати МИСЕЧКУ Михайлу Павловичу дозвіл на порушення об’єкту благоустрою для проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладанням, перекладанням, ремонтом інженерних мереж і споруд (копання стічної канави) від вулиці Миру, 5 до вул. Меліораторів в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області.

2. МИСЕЧКУ М.П. отримати погодження на проведення земляних робіт у організацій, які надають послуги з електропостачання та зв’язку.

3. Земляні роботи проводити з урахуванням інтересів власників сусідніх земельних ділянок.

4. МИСЕЧКУ М.П., після закінчення проведення земляних або монтажних робіт, відновити пошкоджені елементи благоустрою від вулиці Миру, 5 до вул. Меліораторів в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області.

5. Встановити термін дії дозволу строком на три місяці з дати набрання рішенням чинності.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора