Пошук

Рішення виконавчого комітету №205 «Про залучення Філії «Рівненський ДОНКК» УДП «Укрінтеравтосервіс» для здійснення функцій робочого органу»

Кількість переглядів: 7
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 29.08.2024
Номер документу: 205
Назва документу: Про залучення Філії «Рівненський ДОНКК» УДП «Укрінтеравтосервіс» для здійснення функцій робочого органу
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

                             

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

29 серпня 2024 року                                                                    № 205

 

Про залучення Філії «Рівненський

ДОНКК» УДП «Укрінтеравтосервіс» для

здійснення функцій робочого органу

 

Керуючись підпунктом 12 пункту «а» частини першої статті 30, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», пунктами 14-21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, на підставі Протоколу засідання конкурсного комітету з визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу із організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади від 14 серпня 2024 року, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Залучити для здійснення функцій робочого органу із організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади, - Філію «Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП «Укрінтеравтосервіс» (далі - Філія «Рівненський ДОНКК» УДП «Укрінтеравтосервіс»).
  2. Покласти на Філію «Рівненський ДОНКК» УДП «Укрінтеравтосервіс» функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів загального користування, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, аналізу виконання перевізниками, які стали переможцями попередніх (попереднього) конкурсів (конкурсу) з перевезення пасажирів, умов укладених (наданих) договорів або дозволів, та інших матеріалів.
  3. Селищному голові Григорію ТАРГОНСЬКОМУ укласти з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу строком на три роки, проєкт якого додається.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний  голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора