Пошук

Розпорядження селищного голови №201 «Про утворення тимчасової робочої групи з формування Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 12
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 05.09.2024
Номер документу: 201
Назва документу: Про утворення тимчасової робочої групи з формування Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

05 вересня 2024 року                                                                                        № 201

 

Про утворення тимчасової робочої групи з формування Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Відповідно до  статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вдосконалення роботи щодо ведення обліку майна комунальної власності та забезпечення раціонального і ефективного його використання, прогнозованого та стабільного наповнення місцевого бюджету, прозорості і підзвітності органів місцевого самоврядування при плануванні та здійсненні відповідних видатків:

 

1. Утворити  тимчасову робочу групу з формування Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади (далі - Тимчасова робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Керівникам відділу соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей; відділу земельних відносин та екологічних питань; відділу містобудування та архітектури; відділу освіти, молоді та спорту; відділу «Центр надання адміністративних послуг»; відділу бухгалтерського обліку та звітності та старостам відповідних старостинських округів забезпечити надання до 30.09.2024 Тимчасовій робочій групі повної, достовірної та верифікованої інформації щодо майна комунальної власності, яке перебуває у них на балансі, в тому числі передано в оренду, за формою, що додається.

3. Тимчасовій робочій групі:

3.1. Забезпечити збір, узагальнення та внесення інформації, необхідної для формування Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади до 01.11.2024.

3.2. Підготувати та подати до 01.11.2024 Рокитнівському селищному голові на затвердження пропозиції щодо організації подальшого ведення Реєстру майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади.  

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                          Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора