Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №257 «Про погодження місця розташування однієї тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в селищі Рокитне на вул. Соборній, 7-Б»

Кількість переглядів: 6
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 20.09.2024
Номер документу: 257
Назва документу: Про погодження місця розташування однієї тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в селищі Рокитне на вул. Соборній, 7-Б
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

_________________ 2024 року                                  _______

 

Про погодження місця розташування однієї тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в

селищі Рокитне на вул. Соборній, 7-Б

                    

Керуючись підпунктом 8 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», розглянувши заяву САМСОНОВИЧ Іванни Андріївни,  виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Погодити місце розташування однієї тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в селищі Рокитне на вул. Соборній, 7-Б САМСОНОВИЧ Іванні Андріївні на земельній ділянці площею 0,0042 га кадастровий номер 5625055100:01:001:1988.
  2. САМСОНОВИЧ І. А. звернутися у проєктну організацію для виготовлення паспорту прив’язки тимчасової споруди.
  3. Тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності встановити згідно з паспортом прив’язки та виконати всі роботи з благоустрою.
  4. САМСОНОВИЧ І. А. після розміщення тимчасової споруди подати заяву відділу містобудування та архітектури Рокитнівської селищної ради про виконання вимог паспорту прив’язки.
  5. Дія паспортів прив’язки тимчасової споруди анулюється при невстановленні тимчасових споруд протягом 6 місяців з дати отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди. 
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря ради Марину ЛЕСКОВЕЦЬ.

 

 

Селищний голова                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора