Пошук

Рішення виконавчого комітету №246 «Про утворення Ради безбар’єрності при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради та затвердження Положення про неї»

Кількість переглядів: 10
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 24.09.2024
Номер документу: 246
Назва документу: Про утворення Ради безбар’єрності при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради та затвердження Положення про неї
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Файл 2 (0.03 МБ)

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

24 вересня 2024 року                                                                                № 246

 

Про утворення Ради безбар’єрності при

виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради

та затвердження Положення про неї

                                                                                                                                                                                                  

Керуючись підпунктом 1 пункту «б» статті 32, статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Національною стратегією із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р, розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 27 квітня 2023 № 178 «Про затвердження плану заходів на 2023 - 2024 роки з реалізації в Рівненській області Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року», протоколом засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Рівненській обласній державній адміністрації – Рівненській обласній військовій адміністрації від 17.07.2024, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Утворити Раду безбар’єрності при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради та затвердити її склад згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про Раду безбар’єрності при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради згідно з додатком 2.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора