Пошук

Проєкт порядку денного комісії з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища №4 «Земельна комісія 02 жовтня 2024 року»

Кількість переглядів: 16
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкт порядку денного комісії з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища
Дата: 30.09.2024
Номер документу: 4
Назва документу: Земельна комісія 02 жовтня 2024 року
Прикріплені файли:

ЗАТВЕРДЖУЮ

голова постійної комісії

______________ В. БРИЧКА

 

 

ПЛАН

проведення засідання постійної комісії

селищної ради з питань земельних відносин, раціонального

природокористування та охорони навколишнього середовища

 

Дата проведення: 02 жовтня 2024 року

Час проведення: об 11:00 годині

Місце проведення: зал засідань селищної ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

  1. Про порядок денний пленарного засідання п’ятдесят восьмої сесії Рокитнівської селищної ради восьмого скликання.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

 

 

БЛОК ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

 

Доповідає: РЯБУЩИЦЬ І. М. – начальник відділу земельних відносин та екологічних питань селищної ради

 

  1. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БЛЕЖОВЕЦЬ Наталії Володимирівні по вул. Лісова, 16А в с. Томашгород.
  2. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БЛИЖОВЕЦЬ Любові Михайлівні по вул. Миру, 7 в с. Томашгород.
  3. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БЛИЗНЮК Тетяні Павлівні по вул. Олевська, 7 в с. Будки – Сновидовицькі.
  4. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОНДАРЕНКО Олесі Анатоліївні по вул. Шкільна, 57А в с. Сновидовичі.
  5. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ВАСИЛЬЧУК Юлії Василівні по вул. Соборна, 42 в с. Біловіж.
  6. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУХНОВЕЦЬ Наталії Володимирівні по вул. Курилкевича, 1 в с. Кисоричі.
  7. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЛОПУЗІ Тетяні Оксентівні по вул. Українських добровольців, 7 в с. Біловіж.
  8.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НОВАКУ Анатолію Яковичу по вул. Шкільна, 55 в с. Сновидовичі.
  9.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці РАБЕЦЬ Наталії Сергіївні по вул. Центральна, 71 в с. Кисоричі.
  10.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці УШКО Валентині Филімонівні по вул. Олевська, 38 в с. Будки – Сновидовицькі.
  11.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину УШКУ Петру Петровичу по вул. Миру, 39А в с. Будки – Сновидовицькі.
  12.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ШВЕЦЮ Василю Васильовичу по вул. Миру, 24 в с. Томашгород.
  13.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ШВЕЦЬ Катерині Миколаївні по вул. Лісова, 24 в с. Томашгород.
  14.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Федору Петровичу по вул. Атерлея, 7 в с. Рокитне.
  15.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ГРИГОРЧУК Тетяні Панасівні по вул. Княгині Ольги, 9а в с. Карпилівка.
  16.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДОРОШЕВИЧУ Станіславу Петровичу по вул. Борисовця М., 61 в с. Блажове.
  17.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЄРЕМЕЙЧУК Єві Тимофіївні по вул. Центральна, 147 в с. Борове.
  18.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЗАПЕЦІ Анатолію Олександровичу по вул. Соборна, 85 в с. Рокитне.
  19.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КИБУКЕВИЧУ Станіславу Геннадійовичу по вул. Центральна, 9 в с. Більськ.
  20.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КИРИЛОВЕЦЬ Лідії Василівні по вул. Ювілейна, 10 в селищі Рокитне.
  21.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КРУПЕНКО Ніні Іллівні по вул. Центральна, 45 в с. Буда.
  22.  Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність громадянам СТАДНІК Світлані Яківні, СТАДНІКУ Олександру Яковичу по вул. Миру, 43 в с. Будки-Сновидовицькі.
  23.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ТРОХИМЧУК Катерині Михайлівні по вул. Поліська, 11а в селищі Рокитне.
  24.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЯНКОВСЬКІЙ Галині Іванівні по вул. Вишнева, 14/2 в селищі Рокитне.
  25.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НОВАКУ Віталію Анатолійовичу по вул. Чайковського, 1 в с. Рокитне.
  26.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ВЕЖИЧАНІН Людмилі Іванівні по вул. Садова, 6 в с. Єльне.
  27.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ГУЗИЧУ Анатолію Івановичу по вул. Вишнева, 8 в с. Єльне.
  28.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ПАНЬКО Вірі Миколаївні по вул. Шкільна, 2 в с. Масевичі.
  29.  Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕЛЕЙЧКУ Олександру Панасовичу по вул. Жежука Ф., 17 в с. Карпилівка.

 

  1. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ЖУКОВСЬКІЙ Світлані Валеріївні, із земель колишнього КСП «Маяк».
  2.  Про передачу земельних ділянок у спільну часткову власність громадянам КИРИЛЬЧУК Світлані Миколаївні,  ПАВЛУШЕНКУ Анатолію Миколайовичу, із земель колишнього КСП «Біловізьке».
  3.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні загальною площею 1,9007 га, із земель колишнього КСП «Колос».
  4.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні загальною площею 2,3045 га, із земель колишнього КСП «Колос».
  5.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КОЗАЧЕНКО Вірі Григорівні, із земель колишнього КСП «Нива».
  6.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянину РАЖИКУ Василю Яковичу, із земель колишнього КСП «Світанок».
  7.  Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ЧУБИК Жанні Федорівні, із земель колишнього КСП «Колос».
  8.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 01.04.2022 № 2789 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОХАНЕВИЧ Яні Петрівні по вул. Забарська в с. Блажове».
  9.  Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.07.2024 № 4525 «Про передачу земельної ділянки у спільну часткову власність громадянам СИСОЄВУ Сергію Миколайовичу, САВЧУК Ніні Савівні по вул. Видок, 30 в селищі Рокитне».
  10.  Про віднесення земельних ділянок до самозалісених ділянок загальною площею 14,7924 га.
  11.  Про віднесення земельних ділянок до самозалісених ділянок загальною площею 102,56 га.
  12.  Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СОНЯЧНЕ РЕМЕСЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами населеного пункту селища Томашгород.
  13.  Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Центральна, 29 в с. Томашгород.
  14.  Про надання дозволу громадянину РУДНИЦЬКОМУ Олександру Володимировичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. І. Франка, 1 в селищі Рокитне.
  15.  Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу громадянину КИБУКЕВИЧУ Руслану Васильовичу по вул. Івана Франка, 1 в селищі Рокитне, на якій розташований об’єкт нерухомого майна.
  16.  Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки ПАНЬКУ Сергію Дмитровичу по вул. Стариківська в с. Старики.
  17.  Про надання дозволу громадянину ПРИМАКУ Анатолію Анатолійовичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Центральна, 2 в с. Купель.

 

 

 

 

 

 

Секретар комісії                                                                                    Ігор ТАРАНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора