Пошук

Проєкт порядку денного комісії з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції №3 «Регламентна комісія 10.09.2024»

Кількість переглядів: 5
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкт порядку денного комісії з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції
Дата: 30.09.2024
Номер документу: 3
Назва документу: Регламентна комісія 10.09.2024
Прикріплені файли:

ЗАТВЕРДЖУЮ

голова постійної комісії

______________ В. БРИЧКА

 

 

ПЛАН

проведення засідання постійної комісії

селищної ради з питань земельних відносин, раціонального

природокористування та охорони навколишнього середовища

 

Дата проведення: 09 вересня 2024 року

Час проведення: об 11:00 годині

Місце проведення: зал засідань селищної ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

  1. Про порядок денний пленарного засідання п’ятдесят шостої сесії Рокитнівської селищної ради восьмого скликання.

Інформує:  БРИЧКА В.П. – голова постійної комісії селищної ради.

  1. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад.

Доповідає: НОВАК С. В. – начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та комунальної власності селищної ради.

 

 

БЛОК ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

 

Доповідає: РЯБУЩИЦЬ І. М. – начальник відділу земельних відносин та екологічних питань селищної ради

 

  1. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БРИЧЦІ Михайлу Миколайовичу по вул. Дежнюка в с. Карпилівка.
  2. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БАСИЧ Наталії Сергіївні по вул. Центральна, 63а в с. Єльне.
  3. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БЛИЗНЮКУ Едуарду Анатолійовичу по вул. Ювілейна, 4 в с. Кисоричі.
  4. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БЛИЗНЮК Тетяні Артемівні по вул. Молодіжна, 24 в с. Томашгород.
  5. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Віктору Миколайовичу по вул. Жовтнева, 42 в с. Рокитне.
  6. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОГДАНЕЦЬ Галині Миколаївні по вул. Зелена, 2 в селищі Рокитне.
  7. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Миколі Васильовичу по вул. Шкільна, 82 в с. Буда.
  8. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОГДАНЕЦЬ Ніні Василівні по вул. Партизанська, 6-А в с. Рокитне.
  9. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БОГДАНЦЮ Олександру Миколайовичу по вул. Атерлея, 3 в с. Рокитне.
  10. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці БОРИСОВЕЦЬ Марії Денисівні по вул. Шкільна, 33 в с. Блажове.
  11. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БУРЛАКУ Володимиру Борисовичу по вул. Центральна, 123 в с. Томашгород.
  12. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ВОЛЕВАЧУ Івану Івановичу по вул. Соборна, 40 в с. Рокитне.
  13. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ГІС Марії Степанівні по вул. Миру, 56 в с. Томашгород.
  14. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ГОРДІЙЧУК Антоніні Василівні по вул. Лесі Українки, 14 в с. Рокитне.
  15. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ГРИГОРЧУК Наталії Петрівні по вул. Молодіжна, 10 в с. Кисоричі.
  16. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕЛЕЙЧУКУ Павлу Гордійовичу по провулку Шкільний, 2 в с. Дерть.
  17. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ДЕНИСЮКУ Миколі Кириловичу по вул. Пряма, 3 в с. Масевичі.
  18. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КИРИЛЬЧУКУ Валентину Антоновичу по вул. Шевченка, 5 в с. Біловіж.
  19. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КИРИЛЬЧУК Єві Антонівні по вул. Молодіжна, 15 в с. Біловіж.
  20. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОЗАЧОК Марії Анатоліївні по вул. Миру, 60 в с. Томашгород.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КОСТЮК  Вірі Адамівні по вул. Центральна, 6 в с. Масевичі.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КОХАНЕВИЧУ Володимиру Івановичу по вул. Забарська, 13б в с. Блажове.
  23. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КРАВЕЦЬ Катерині Віталіївні по вул. Миру, 19 в с. Біловіж.
  24. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КРУКУ Володимиру Васильовичу по вул. Центральна, 34 в с. Борове.
  25. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КРУПЕНКО Надії Степанівні по вул. Молодіжна, 8 в с. Дерть.
  26. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУЛАКЕВИЧ Євдокії Сергіївні по вул. Забарська, 9 в с. Блажове.
  27. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці МАРТИНЮК Тетяні Петрівні по вул. Княгині Ольги, 65 в с. Карпилівка.
  28. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину НАЛИВАЙКУ Віктору Миколайовичу по вул. Фіалкова, 10 в с. Масевичі.
  29. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці НИКИТЮК Надії Савівні по вул. Миру, 15 в с. Біловіж.
  30. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ПАВЛУШЕНКО Оксані Іванівні по вул. Вишнева, 2А в с. Біловіж.
  31. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ПРИМАКУ Івану Миколайовичу по вул. Центральна, 9 в с. Біловіж.
  32. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РАДЕВИЧУ Валентину Йосиповичу по вул. Олевська, 66 в с. Будки-Сновидовицькі.
  33. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РИСИНСЬКОМУ Андрію Вікторовичу по вул. Паркова, 22 в с. Остки.
  34. Про передачу земельної ділянки у спільну часткову власність громадянам РОМАШУКУ Сергію Сергійовичу, РОМАШУКУ Василю Сергійовичу по вул. Центральна, 27 в с. Купель.
  35. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину САФНЮКУ Борису Вячеславовичу по вул. Миру, 26 в с. Рокитне.
  36. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину САХНЕВИЧУ Сергію Федосійовичу по вул. Центральна, 112 в с. Томашгород.
  37. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину СКИРТІ Руслану Анатолійовичу по вул. Вишнева, 3 в с. Біловіж.
  38. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ТАРГОНСЬКІЙ Валентині Вікторівні по вул. Миру, 32 в с. Біловіж.
  39. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ФЕДОРОВИЧУ Андрію Пилиповичу по вул. Миру, 3 в с. Будки-Сновидовицькі.
  40. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЧУБИКУ Івану Федоровичу по вул. Незалежності, 55 в с. Остки.
  41. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЧУБИК Любові Василівні по вул. Центральна, 54а в с. Дерть.
  42. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЯХИМОВИЧ Ларисі Олександрівні по вул. Шевченка, 26 в с. Карпилівка.
  43. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КИБУКЕВИЧУ Антону Романовичу по вул. Пасічна, 26 в с. Більськ.
  44. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУЗЬМИЧ Світлані Володимирівні по вул. Кам’яна, 18 в селищі Рокитне.
  45. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину КУЛАКЕВИЧУ Ігорю Миколайовичу по вул. Травнева, 19 в с. Рокитне.
  46. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КУЛАКЕВИЧ Людмилі Кузьмівні по вул. Добровольців, 26 в с. Купель.
  47. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЛІНЕЙЧУК Надії Андріївні по вул. Миру, 17 в с. Осницьк.
  48. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЛОЗЯНУ Сергію Івановичу по вул. Атерлея, 33 в с. Рокитне.
  49. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ПОЛІЩУКУ Анатолію Семеновичу по вул. Ковпака, 32 в с. Єльне.
  50. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РАЖИКУ Федору Семеновичу по вул. Прибережна, 37 в селищі Рокитне.
  51. Про передачу земельної ділянки у власність громадянці РОМАНОВИЧ Інні Анатоліївні по вул. Шкільна, 38 в селищі Рокитне.
  52. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину САМОЙЛИКУ Станіславу Мироновичу по вул. Космонавтів, 28 в с. Сновидовичі.
  53. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ТАРГОНСЬКОМУ Ярославу Михайловичу по вул. Українських добровольців, 22 в с. Біловіж.
  54. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ТРОХИМЧУКУ Володимиру Івановичу по вул. Хмельницького Б., 5 в с. Біловіж.
  55. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці БОГДАНЕЦЬ Валентині Миколаївні, із земель колишнього КСП «Колос».
  56. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину БОГДАНЦЮ Миколі Дмитровичу, із земель колишнього КСП «Колос».
  57. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ГАРАЗІ Людмилі Василівні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0138799, із земель колишнього КСП «Україна».
  58. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ГАРАЗІ Людмилі Василівні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0138812, із земель колишнього КСП «Україна».
  59. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці ГАРАЗІ Людмилі Василівні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0138815, із земель колишнього КСП «Україна».
  60. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КИРИЛЬЧУК Надії Федорівні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0158750, із земель колишнього КСП «Світанок».
  61. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КИРИЛЬЧУК Надії Федорівні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0158920, із земель колишнього КСП «Світанок».
  62. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КОХАНЕВИЧ Марії Леонтіївні, із земель колишнього КСП «Україна».
  63. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину ОГОРОДНІКУ Федору Олексійовичу, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139568, із земель колишнього КСП «Колос».
  64. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину ОГОРОДНІКУ Федору Олексійовичу, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0160300, із земель колишнього КСП «Колос».
  65. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці БОГДАНЕЦЬ Галині Іванівні, із земель колишнього КСП «Колос».
  66. Про передачу земельних ділянок у власність громадянину ГОРДІЙЧУКУ Борису Анатолійовичу, із земель колишнього КСП «Полісся».
  67. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам ЖУЛЬЖИКУ Івану Миколайовичу,  ЖУЛЬЖИК Наталії Миколаївні, із земель колишнього КСП «Колос».
  68. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КИРИЛЬЧУК Ганні Вікторівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  69. Про передачу земельних ділянок у власність громадянину КИРИЛЬЧУКУ Миколі Романовичу, із земель колишнього КСП «Біловізьке».
  70. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці КОХАНЕВИЧ Любові  Свиридонівні, із земель колишнього КСП «Україна».
  71. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ОСТАПОВИЧ Наталії Сергіївні, із земель колишнього КСП «Сехи».
  72. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці РАЖИК Антоніні Дмитрівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  73. Про передачу земельних ділянок у власність громадянину ХОМИЧУ Василю Аполлінарійовичу, із земель колишнього КСП «Світанок».
  74. Про передачу земельних ділянок у власність громадянці ХОМИЧ Ніні Іванівні, із земель колишнього КСП «Світанок».
  75. Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 12.06.2024 № 4366 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянину БЕРТАШУ Владиславу Юрійовичу по вул. Соборна, 99 в с. Рокитне».
  76. Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 12.06.2024 № 4399 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці ЩЕРБІ Марині Петрівні по вул. Поліська, 17 в с. Осницьк».
  77. Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 12.06.2024 № 4447 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянці САМОЙЛЮК Клавдії Юхимівні, із земель колишнього КСП «Нива»».
  78. Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 10.07.2024 № 4523 «Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ЛУК’ЯНЧУКУ Миколі Миколайовичу по вул. Т. Шевченка, 21 в с. Карпилівка».
  79. Про надання дозволу громадянці ЄВПАТ Лідії Павлівні на розроблення детального плану території за межами с. Кисоричі.
  80. Про надання дозволу громадянці ЖУЛЬЖИК Ользі Володимирівні на розроблення детального плану території по вул. Партизанська, 10/2 в селищі Рокитне.
  81. Про надання дозволу громадянці НОВОСЕЛЕЦЬКІЙ Галині Федорівні на розроблення детального плану території за межами с. Рокитне.
  82. Про надання дозволу ТОВ «РОКИТНІВСЬКИЙ СПЕЦКАР’ЄР» на розроблення детального плану території за межами с. Рокитне.
  83. Про надання дозволу на розроблення детального плану території РОКИТНІВСЬКИЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ за межами населеного пункту с. Масевичі.
  84. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. О. Вишневецького, 7а в селищі Рокитне.
  85. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Партизанська, 7 в селищі Рокитне.
  86. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Соборна, 2Б в селищі Рокитне.
  87. Про надання дозволу КАРПИЛІВСЬКОМУ СІЛЬСЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Центральна, 660Б  в  с. Нетреба.
  88. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок в межах населеного пункту с. Біловіж.
  89. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок за межами населеного пункту с. Купель.
  90. Про надання дозволу ОСББ «ГУТА ЦЕНТРАЛЬНА» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування по вул. Патріотична, 11 в селищі Рокитне.
  91. Про надання дозволу ОСББ «СОБОРНА 1 селище Рокитне» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування по вул. Соборна, 1 в селищі Рокитне.
  92. Про надання дозволу ОСББ «ШЕВЧЕНКА 12 селище Рокитне» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування по вул. Шевченка, 12 в селищі Рокитне.
  93. Про віднесення земельних ділянок до самозалісених ділянок загальною площею 14,7924 га.
  94. Про віднесення земельних ділянок до самозалісених ділянок загальною площею 102,56 га.
  95. Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Поліської Січі, 16 в селищі Рокитне.
  96. Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Коротка, 11 в селищі Рокитне.
  97. Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Міцкевича, 7/3 в селищі Рокитне.
  98. Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Олександрівська, 56а в с. Олександрівка.
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок за межами населеного пункту с. Залав’я.
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок по вул. Шкільна, 11 в с. Блажове.
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок по вул. І. Франка в селищі Рокитне.
  102. Про скасування рішення Рокитнівської селищної ради від 12.06.2024 № 4454 «Про затвердження детального плану території для розміщення індивідуальної блокованої забудови в районі вулиці Паркова та прилеглої території в смт Рокитне Сарненського району Рівненської області».
  103. Про скасування рішення Рокитнівської селищної ради від 12.06.2024 № 4462 «Про зміну цільового призначення земельної ділянки  громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне».
  104. Про дострокове припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін площею 0,1300 га.
  105. Про затвердження акту № 4 про визначення розміру збитків від 12.08.2024.
  106. Про затвердження детального плану території для розміщення індивідуальної блокованої забудови в районі вулиці Паркова та прилеглої території в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області.
  107. Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розробку проєкту землеустрою щодо встановлення меж Рокитнівської селищної територіальної громади Сарненського району Рівненської області.
  108. Про надання дозволу ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в  с. Масевичі.
  109. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки на території  Рокитнівської селищної ради Сарненського  району Рівненської області.
  110. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с. Єльне на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
  111. Про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Рокитнівської селищної ради.
  112. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» за межами с. Дерть.
  113. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» в с. Карпилівка.
  114. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «ЮТК» в с. Сновидовичі.
  115. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ЛОБАЧУ Анатолію Васильовичу по вул. Журавлинна, 9 в с. Масевичі.
  116. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення РУДНИЦЬКІЙ Тетяні Борисівні по вул. І. Франка, 1-И в селищі Рокитне.
  117. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення СИМОНЧУКУ Миколі Миколайовичу по вул. Шевченка Т., 93 в с. Карпилівка.
  118. Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу або наданню в оренду на земельних торгах на території Рокитнівської селищної ради.
  119. Про встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності по вул. Шкільна, 11 в с. Блажове
  120. Про зміну цільового призначення земельної ділянки  громадянину БЕЖАЄВУ Святославу Сергійовичу по вул. Паркова, 19 в селищі Рокитне.
  121. Про зміну цільового призначення земельної ділянки  громадянці КОВАЛЕВИЧ Наталії Вікторівні по вул. Соборна, 3/1 в селищі Рокитне.
  122. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці ТАРАНЕЦЬ Світлані Петрівні по вул. Міцкевича в селищі Рокитне.
  123. Про надання дозволу громадянці МИДЛОВЕЦЬ Лідії Василівні на розроблення детального плану території по провулку Шкільний в селищі Рокитне.
  124. Про надання дозволу громадянці МИДЛОВЕЦЬ Лідії Василівні на розроблення детального плану території по вул. Б. Хмельницького, 33 в селищі Рокитне.
  125. Про надання дозволу громадянці МИДЛОВЕЦЬ Лідії Василівні на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Захисників України в селищі Рокитне.
  126. Про затвердження акту № 3 про визначення розміру збитків від 12.08.2024.
  127. Про надання дозволу громадянину ПРИМАКУ Анатолію Анатолійовичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Миру, 1 в с. Біловіж.

 

 

 

 

 

Секретар комісії                                                                                    Ігор ТАРАНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора