Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №271 «Про надання ФЕЩЕНКУ Степану Вікторовичу дозволу на порушення об’єкту благоустрою»

Кількість переглядів: 3
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 17.10.2024
Номер документу: 271
Назва документу: Про надання ФЕЩЕНКУ Степану Вікторовичу дозволу на порушення об’єкту благоустрою
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

___________________2024 року                                                     №____

 

Про надання ФЕЩЕНКУ Степану Вікторовичу

дозволу на порушення об’єкту благоустрою

 

Керуючись підпунктом 17 пункту «а» частини 1 статті 30, частиною 1 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 14 частини 2 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 № 870, розглянувши заяву ФЕЩЕНКА Степана Вікторовича, щодо надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою для прокладення, перекладення або заміни водостічних, водопровідних труб та водоприймальних колодязів на вулиці Перемоги від кафе «COFFE STOP» до перехрестя вулиць Варшавська та провулку Шкільний в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Надати ФЕЩЕНКУ Степану Вікторовичу дозвіл на порушення об’єкту благоустрою для прокладення, перекладення або заміни водостічних, водопровідних труб та водоприймальних колодязів на вулиці Перемоги від кафе «COFFE STOP» до перехрестя вулиць Варшавська та провулку Шкільний в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області.

2. ФЕЩЕНКУ С. В. отримати погодження на проведення земляних робіт у організацій, які надають послуги з водопостачання, електропостачання, газопостачання та зв’язку.

3. Земляні роботи проводити з урахуванням інтересів власників сусідніх земельних ділянок.

4. ФЕЩЕНКУ С. В. після закінчення проведення земляних або монтажних робіт, відновити пошкоджені елементи благоустрою на вулиці на вулиці Перемоги в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області.

5. Встановити термін дії дозволу строком на один рік з дати набрання рішенням чинності.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора