Пошук

Рішення селищної ради №26 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області»

Кількість переглядів: 217
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 07.12.2020
Номер документу: 26
Назва документу: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області (0.01 МБ)

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

Третя сесія

 

РІШЕННЯ

 

 

від 07 грудня 2020 року                                                                           № 26

 

 

Про затвердження технічної документації

з нормативної грошової оцінки земель

в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області

 

 

Розглянувши розроблену ТОВ «Інститут землеустрою та земельно-правових відносин» технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області, керуючись ст.201 Земельного кодексу України, ст.271, п.289.2 ст.289 Податкового кодексу України, Законом України «Про оцінку земель», п.34, 35 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

вирішила:

 

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області.

 

2. Затвердити середню (базову) вартість одного квадратного метра земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області, що становить 53,07 грн./кв.м.

 

3. Нормативна грошова оцінка земель в межах села Блажове Рокитнівського району Рівненської області підлягає щорічній індексації відповідно до вимог чинного законодавства.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

 Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора