Пошук

Про скасування рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради щодо торгівлі на приринковій території

Дата: 15.06.2021 19:22
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Нагадуємо, що 5 травня 2021 року були скасовані рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 27 листопада 2012 року №233 «Про надання дозволу КП «Олімп» на здійснення торгівлі по вул. Жовтневій в смт. Рокитне», та рішення від 24 квітня 2012 року №97 «Про надання дозволу на здійснення торгівлі групами промислових товарів приватними підприємцями на ділянці по вул. Партизанській».

Це означає, що на даний час ніхто не має права збирати ринковий збір (або інші кошти) за межами території ринку.

З метою приведення вуличної торгівлі у відповідність до чинного законодавства, створення умов для якісного обслуговування громадян та створення максимально сприятливих умов для здійснення торгівельної діяльності, виконавчим комітетом Рокитнівської селищної ради прийнято Положення про організацію та проведення вуличної (виїзної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади.

Вказане Положення визначає основні вимоги щодо порядку організації вуличної (виїзної, виносної) торгівлі, проведення ярмарків підприємствами, організаціями незалежно від форм власності, громадянами, підприємцями, що здійснюють діяльність на території громади, а також порядок провадження торгівельної діяльності за межами торгівельних приміщень на території населених пунктів, схему розміщення об’єктів торгівлі.

Механізм введення в дію нових правил вуличної торгівлі на даний час в процесі підготовки. Після прийняття відповідного рішення з ним буде ознайомлено жителів Рокитнівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора