Пошук

"Земельна" комісія рекомендує відправити на довивчення проєкти рішень щодо передачі в оренду земельних ділянок

Дата: 03.08.2021 18:54
Кількість переглядів: 537

Члени постійної комісії з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища розглянули питання порядку денного пленарного засідання дванадцятої сесії.

Заслухавши представників агрофірм, які мають наміри орендувати землю на території громади, члени комісії відправили на довивчення питання:

- Про передачу в оренду земельних ділянок (не переоформленого спадкового майна) земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХ АГРО 2017».

- Про передачу в оренду земельних ділянок (не переоформленого спадкового майна) земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «Приватному відокремленому-торговому підприємству «Імпульс-плюс».

- Про передачу в оренду земельних ділянок (не переоформленого спадкового майна) земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «РОКИТНЕ АГРО».

- Про передачу в оренду земельних ділянок (не переоформленого спадкового майна) земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «ПРОГРЕС ПОЛІССЯ АГРО».

Селищний голова зауважив: «Окремі інвестори, зокрема «Рокитнівський аграрій», навмисно створюють багато шуму, намагаючись відкласти розгляд питань по суті, однак, самі вони не подають матеріали на сесію, відтягуючи розгляд питання. Таким чином, Рокитнівська територіальна громада щомісяця недоотримує десятки тисяч гривень надходжень плати за землю».

Зазначимо, що остаточне рішення по даним питанням депутати приймуть у п’ятницю на пленарному засіданні дванадцятої сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора