Пошук

Почтар Василь Степанович

Дата: 15.09.2022 11:34
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Почтар Василь Степанович народився 18 квітня 1970 року в смт. Рокитне колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

Навчався в Рокитнівському ліцеї № 2, де здобув загальну середню освіту, 8 класів. Закінчив ліцей у 1984 році. Після закінчення школи, 3 роки здобував освіту електромеханіка в Олевському професійно-технічному училищі №10.

Після закінчення навчання забрали служити в Байконур – космодром у Казахстані. Відслуживши 2 роки, повернувся в рідне Рокитне із званням старшина. 

Тривалий час працював на Рокитнівському молокозаводі, після переводу почав працювати на Рокитнівському скляному заводі. Працював електриком, мав 6 розряд електромонтера з ремонту і обслуговування електроприладів. 

Колеги із Рокитнівського скляного заводу відгукуються про Василя як про порядну, добросовісну та чесну людину, яка завжди прийде на допомогу. Називають його найкращим електриком підприємства, майстром своєї справи. 

У 2014 році пішов на фронт, де був артилеристом до 2015. Повернувшись, продовжив працювати на склозаводі, доки знову не призвали під час повномасштабної війни. Був сержантом механізованої роти, механізованого батальйону

Василь Почтар загинув 6 вересня 2022 року під час виконання службових обов’язків, внаслідок артилерійського-мінометного обстрілу біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області. Офіційно загибель підтвердили лише через довгих 8 місяців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора