Пошук

Кравець Петро Петрович

Дата: 30.12.2022 12:59
Кількість переглядів: 116

Кравець Петро Петрович народився 22 квітня 1973 року у с. Остки колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

У 1979 році пішов до першого класу  Остківської ЗОШ 1-2 ступеня, де здобув неповну середню освіту. Після школи, у 1988 році вступив до Квасилівського професійного училища, де отримав професію «Електрозварювальник». У  1991 році був призваний на строкову службу до Збройних сил України. 

Працював спочатку у приватній фірмі «Граніт» в селі Кисоричі. Опісля довгий час працював водієм в Остківському лісгоспі. Пізніше почав працювати верстатником в Українській лісопереробній компанії (УЛПК) «Роксолана» в селі Остки.

Маючи звання сержанта, захищав рідну Україну в АТО. А після АТО працював кочегаром в Будинку культури села Сновидовичі.

У перші дні повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав Збройних сил України. Спочатку проходив бойову підготовку на Тучинському полігоні. Опісля ніс службу у 14-му окремому стрілецькому батальйоні в Сумській області, а пізніше - на Донеччині.

Перебуваючи на «нулі» під Бахмутом, на руках виніс тіло загиблого побратима, жителя села Кисоричі Івана Трохимчука, а через декілька днів, 22 грудня 2022 року, під час мінометного обстрілу у місті Бахмут загинув сам. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора